Haberler

Erzincan Valisi Arslantaş: 16 İlde Tek Kurşun Atılmadan Tehlike Bertaraf Edilmiştir

ERZİNCAN Valisi Ali Arslantaş, "3'üncü Ordu sorumluluk sahasındaki 16 ilde tek bir kurşun atılmadan tehlike bertaraf edilmiştir" dedi.

ERZİNCAN  Valisi Ali Arslantaş, "3'üncü Ordu sorumluluk sahasındaki 16 ilde tek bir kurşun atılmadan tehlike bertaraf edilmiştir" dedi.

3'üncü Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş dün Vali Ali Arslantaş'ı ziyaret etti. Valilik makamında gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak valilik internet sitesinde şu açıklama yer aldı:

"3'üncü Ordu Komutanımız Orgeneral Sayın İsmail Serdar Savaş'ın, FETÖ/PDY terör örgütünün darbe girişiminde devletimizin ve demokrasimizin yanında yer alarak, ilimiz başta olmak üzere 3'üncü Ordu Komutanlığına bağlı diğer illerde darbecilere karşı demokrasiye kuvvetle sahip çıkmıştır. 3'üncü Ordu sorumluluk sahasındaki 16 ilde tek bir kurşun atılmadan tehlike bertaraf edilmiştir. Vatansever komutanlarımız ve milletimizin demokrasiye olan inancı ve devletine olan bağlılığıyla tüm bu girişimler sonuçsuz kalmıştır."

- Erzincan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Serdar Savaş Erzincan Ordu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title