Haberler

Erzincan Tso'dan Tedaş Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Taşdemir'e Ziyaret

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Kalbur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Taşdemir’i Ankara’da ziyaret ettiler.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Kalbur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Taşdemir'i Ankara'da ziyaret ettiler.

Erzincan Ekonomisi ve Erzincan TSO'nun çalışmaları hakkında TEDAŞ Genel Müdür Yardımcısı Taşdemir'e bilgiler veren Başkan Kalbur şu görüşlerde bulundu; "Bizler Erzincan için buradayız, Erzincanlılar için sizlerin yanınızdayız. Amacımız Erzincan'dan Ankara'ya bir bürokrat köprüsü kurmaktır. Erzincan'ı sizlerden alacağımız destek ve güvenle kalkındırmak, yatırım, eğitim, kültür ve turizm şehri yapmaktır. Bu konuda atacağımız her adımda siz değerli Erzincan'lı bürokratlarımızı yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Taşdemir, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin kalbur ve Yönetimine teşekkür ederek şu görüşlerde bulundu; "Uzun yıllar Erzincan da görev yaptıktan sonra şimdi Ankara'dayım. Hemen hemen tüm ilçelerde görev yaptım, memleketimi ve tüm ilçelerini çok iyi bilir, insanlarını çok iyi tanırım. Memleketimin suyu sert insanı merttir. Erzincan'dan Ankara'ya kurmak istediğiniz bürokrat köprüsünde benimde olmam, can Erzincan'ımız için yapılacak olan her çalışmada benimde bulunmam bana gurur verir" dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Taşdemir Erzincan Tedaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title