Haberler

Erzincan Sosyal Bilimler Lisesi'nde "Zenginleştirilmiş Kütüphane" Açıldı

Erzincan Sosyal Bilimler Lisesi'nde "zenginleştirilmiş kütüphane" açıldı.

Erzincan Sosyal Bilimler Lisesi'nde "zenginleştirilmiş kütüphane" açıldı.

Erzincan Sosyal Bilimler Lisesi'nde oluşturulan "zenginleştirilmiş kütüphane" Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Vali Yardımcısı Fatih Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Sami Mollaoğulları, Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün'ün de katılımıyla öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Hamza Yılmaz, açılışta protokole yaptığı bilgilendirmede, "Okullar Hayat Olsun Projesi" kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından finanse edilerek oluşturlan kütüphanede, 9 bilgisayar,1 çok fonksiyonlu yazıcı ve yaklaşık iki bin 500 kitap bulunduğunu belirterek, "Onarım, aydınlatma, tefrişat dahil yaklaşık maliyeti 93 bin liradır. Zenginleştirilmiş kütüphanemiz, renk ve tasarımlarıyla sıra dışı özellikler taşımakta ve geleneksel, resmi kurum atmosferini aşmayı hedeflemektedir. Kütüphanemizle mekansal tasarım ve iç mimari sanatının görünür olduğu estetik, işlevsel, okuyucuların her türlü çalışmalarına elverişli, sıcak ve sevimli bir ortam oluşturmayı amaçladık" dedi.

Vali Karaman ve beraberindekilerle kütüphaneyi incelemesinin ardından Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı Mollaoğulları ile satranç oynadı.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Kahraman Erzincan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title