Haberler

Erzincan Sağlıklı Yaşam İçin Yürüyor

Erzincan Halk Sağlığı Müdürlüğü “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat” programı kapsamında 2014 yılı “Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı” projesi kapsamında etkinliklerine aralıksız olarak devam ediyor.

Erzincan Halk Sağlığı Müdürlüğü "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat" programı kapsamında 2014 yılı "Sağlıklı Yaşam ve Hareket Yılı" projesi kapsamında etkinliklerine aralıksız olarak devam ediyor. Sağlık Bakanlığı'nın başlattığı 2014 Sağlıklı Beslenme ve Hareket Yılı projesi kapsamında Erzincan Halk Sağlığı Müdürlüğü, Erzincan İl Müftülüğü ile "Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü" gerçekleştirdi. Erzincan Belediyesi önünde başlayan etkinliğe Erzincan Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Oğuz Çetin, Müftü Vekili Harun Özkan, Halk Sağlığı Müdürlüğü personeli ve din görevlileri katıldı. Düzenlenen yürüyüş hakkında bilgi veren Erzincan Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mehmet Oğuz Çetin; "Sağlık Bakanlığı'nın her ayın son haftası pazar günü gerçekleştirilen toplumumuzda egzersiz ve spor yapma bilincini artırmak için yapmaya çalıştığımız etkinliklerden bir tanesini bugün gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bu etkinliğimize destek veren tüm kurumlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Spor yapmayı ve sağlıklı beslenmeyi toplumumuza düzenli olarak yapmayı aşıladığımızda milletimiz sağlıklı bir ortamda yaşamını sürdürecek, bizler de amacımıza bir nebze olsun ulaşmış olacağız. Ayrıca bugün burada bizleri yalnız bırakmayarak yürüyüşümüze katılan Erzincan İl Müftülüğü personeline çok teşekkür ediyorum" dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sağlık Bakanlığı Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title