Haberler

Erzincan'dan Çevre ve Şehircilik Bakanlığına 70 Proje

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan'da 24 belde ve ilçe belediye başkanları ile yapmış olduğu toplantının ardından hazırlanan 70 proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na teslim edildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun; il valileri ile yapmış olduğu video konferans görüşmesinin ardından Erzincan Valisi Ali Arslantaş, ilçe kaymakamları, Erzincan'daki 24 belde ve ilçe belediye başkanları ile 2017 yılı yatırım proje değerlendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıda; sosyal dokunun ele alınarak, kalıcı çözümlerin üretilmesi gerektiğine vurgu yapan Vali Arslantaş, belde ve belediye başkanlarına bölgelerinde yapacakları projeler karşılığında kaynak sağlanacağını söyledi. Vali Ali Arslantaş, Belde ve ilçe belediyelerin, Erzincan'da ilgili kurum ve kuruluşları ile işbirliği içerisinde hareket ederek; kreş, gençlik merkezleri, engelli merkezleri, kadın merkezleri, dini eğitim tesisleri, semt sahaları başta olmak üzere bu çerçevede projeler yapılması talimatının ardından bu kapsamda Erzincan genelinde 70 proje hazırlandı.

Hazırlanan 70 adet proje, Vali Ali Arslantaş başkanlığında; Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, İl Genel Meclis Başkanı Ünal Tuygun ve Ak Parti İl Başkanı Orhan Bulut'un da katılımıyla Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye elden teslim edildi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özhaseki Süleyman Soylu Erzincan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title