Haberler

Erzincan'da Teröre Tepki Yürüyüşü

Erzincan'da teröre tepki yürüyüşüRecep DEMİRCİ/ERZİNCAN, (DHA)-İSTANBUL'da yaşanan hain saldırı Erzincan'da protesto edildi.

Erzincan'da teröre tepki yürüyüşü

Recep DEMİRCİ/ERZİNCAN, (DHA)-İSTANBUL'da yaşanan hain saldırı Erzincan'da protesto edildi. Yüzlerce kişi, ellerinde Türk bayrakları, sloganlar eşliğinde Emniyet Müdürlüğü önüne kadar yürüyerek, saldırıya tepki gösterdi.

İstanbul'da 36'sı polis 44 kişinin şehit olduğu bombalı saldırı, Erzincan Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yüzlerce kişi tarafından protesto edildi. Ellerinde Türk bayrakları ile 'Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları ve tekbirlerle Erzincan Emniyet Müdürlüğü önüne kadar yürüdü. Burada Büyük Erzincan Platformu adına bir açıklama yapan Halim Albayrak, Türk Milletinin büyük bir millet olduğunu göstermek adına toplandıklarını belirterek, "Bu alçakların yaptığı hain saldırılar bizleri burada birleştirmiş oluyor. O hainlere sesleniyorum, kime köpeklik yapıyorlarsa onlara sesleniyorum. Bunun hesabını er geç mutlaka soracağız. Biz polisimizin, askerimizin her zaman yanında olmuş bir milletiz. Şehidinden şeref duyan bir milletiz, şeref duyamaya da devam edeceğiz. Biz nasıl Cumhurbaşkanımızın bir sözü ile meydanlara indi isek, Buradan Cumhurbaşkanımıza seslenmek istiyorum. Bu hainler için idamın getirilmesini istiyoruz" dedi.

İstiklal Marşı okuyan grup, şehitler için yapılan duaların ardından sessizce dağıldı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

title