Haberler

Erzincan'da Ramazan Akşamları Programları Başladı

Erzincan Belediyesi, Ramazan boyunca sürecek etkinliklere başladı.

Erzincan Belediyesi, Ramazan boyunca sürecek etkinliklere başladı.

Atatürk Parkı ve Belediye Kültür Evi arkasında devam eden etkinliklerin ilki Ramazan'ın 1. günü gerçekleşti. Erzincan'da Ramazan Akşamları adlı programların açılışı, Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Jandarma Alay Komutan jandarma Albay Murat Orhan Tonğ, protokol üyeleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, kamu kurum yöneticileri ve çok sayıda vatandaşımızın katılımı ile gerçekleşti. Protokol üyeleri öncelikle bu sene Atatürk Parkına kurulan ve iki yıldır olduğu gibi bu yıl da Çalık holdingin sponsorluğunda gerçekleştirilen iftar çadırında vatandaşlarla birlikte iftar yaptıktan sonra Ramazan Akşamları isimli programa katılmak üzere Kültür Evi arkasında gerçekleştirilen etkinliklere katıldılar. Burada bir konuşma yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy "Şehrimiz dünyanın en güzel kentlerinden bir tanesi. Burada küçültülmüş bir Anadolu var. Burada hiçbir problem olmadan Ramazan ayını da Muharrem ayını da kutlayabiliyoruz. Sizlerle birlikte üçüncü Ramazanını da coşkuyla kutluyoruz. Bu sene İftar çadırımızı Atatürk Parkında kurduk en az 1.500 kişiye iftar yemeği veriyoruz. Ramazan etkinliklerimiz burada gerçekleşecek. İnşallah 30 günü dolu dolu geçireceğimiz bir Ramazan olacak. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın" dedi. Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ise "Ramazan ayı birliğin beraberliğin oluşması için vesile olan bir aydır. Bu akşam siz değerli hemşehrimiz ile birlikte orucumuzu açtık. Hepimizin Ramazanı mübarek olsun" dedi. Daha sonra Erzincan Belediyesi Mehter takımının okuduğu marşlarla izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Programlar ramazan boyunca devam edecek. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzincan Belediyesi Cemalettin Başsoy Süleyman Kahraman Murat Orhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title