Haberler

Erzincan'da Kurban Yakalama Timi Göreve Hazır

Erzincan Belediyesi kurban yakalama timine 2 kişilik süvari ekibi ekledi.

Erzincan Belediyesi kurban yakalama timine 2 kişilik süvari ekibi ekledi.

Erzincan Belediyesi veteriner işleri müdürlüğü ekiplerince organize edilen kurban yakalama timi antrenmanlarına başladı.

Kurban Bayramının yaklaşmasıyla Erzincan Belediyesi bayrama yönelik hazırlıklarına bir yenisini daha ekledi. Erzincan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bu yıl bir ilke imza atarak kurban yakalama timi bünyesine 2 süvari de dahil etti. Time araçlarının giremeyeceği bölgelerde görev yapacak olan 2 kişilik atlı ekibinde yer aldığı 9 Kişilik ekiple hizmet verecek olan kurban yakalama timi antrenmanlarını günde 2 saat süren koşu ve kondisyon hareketleri yaparak, şınav çeken ekip üyeleri, kaçan kurbanlığa kement ve uyuşturucu silahla müdahale eğitimi de aldı. Kaçan kurbanlara nasıl müdahale edeceklerini uygulamalı olarak öğrenen tim kaçan kurbanlıkların yakalanması esnasında herhangi bir olumsuzluğun yaşanmamasını hedefleyerek kaçan kurbanlıkları zarar vermeden yakalayıp sahiplerine teslim edecek. Kurban yakalama timine bayram süresince belediyenin "Alo 153" telefon hattından ulaşılabilecek. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzincan Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title