Haberler

Erzincan'da Çocuklara Cinsel İstismarda Bulunan 1 Kişi Tutuklandı

Erzincan’da internet ortamında tanıştığı çocukların uygunsuz video ve fotoğraflarını çekerek şantaj yaptığı belirlenen bir kişi tutuklandı.

Erzincan'da internet ortamında tanıştığı çocukların uygunsuz video ve fotoğraflarını çekerek şantaj yaptığı belirlenen bir kişi tutuklandı. Edinilen bilgilere göre Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar sonucunda "TCK 103/1 Çocukların Cinsel İstismarı, TCK 107 Şantaj ve TCK 106 Tehdit" olaylarının şüphelisi olan M.A. isimli şahıs emniyet görevlileri tarafından yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde yakalandı. Yakalanan M.A. isimli şahsın ikametinde yapılan aramalarda 8 Adet Hafıza Kartı,6 Adet Cep Telefonu,8 Adet Sim Kart,2 Adet CD,1 Adet Flash Bellek ele geçirildi. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından el konulan dijital materyallerin bazılarında yapılan ön incelemelerde müracaatçı olan mağdur şahıslara ait gayri ahlaki fotoğraflar ile yaşı küçük olduğu değerlendirilen diğer şahıslara da ait çok sayıda uygunsuz video ve fotoğraf görüntü kayıtlar tespit edildi. M.A. isimli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Erzincan Cezaevine gönderildi. Emniyet yetkilileri çocukları internet ortamında tanıştıkları şahıslara karşı daha dikkatli ve seçici olmaları konusunda uyardı. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title