Haberler

Erzincan'da 30 Ağustos Töreninin Bir Kısmı İptal Edildi

Erzincan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında yer alan şenlik, eğlence ve kutlama faaliyetleri son dönemlerde meydana gelen terör olayları nedeni ile iptal edildi.

Erzincan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında yer alan şenlik, eğlence ve kutlama faaliyetleri son dönemlerde meydana gelen terör olayları nedeni ile iptal edildi.

Erzincan Valiliği'nden yapılan açıklamada: "Başbakanlık tarafından 28 Ağustos 2015 tarihli ve 29459 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan genelge doğrultusunda son günlerde meydana gelen terör olayları nedeniyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinin sadece çelenk koyma ve tebrikleri kabul şeklinde icra edilmesi diğer şenlik, konser, eğlence ve kutlama faaliyetlerinin yapılmaması uygun görülmüştür. " denildi.

Kutlamalarda yer alan, diğer şenlik, konser, eğlence ve kutlama faaliyetlerinin yapılmamasının uygun görüldüğünü bildirilen açıklamada, 30 Ağustos 2015 Pazar günü saat 09.30'da Belediye Binası Önü Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Töreni ve ardından saat 10.00'da Erzincan Valisi Süleyman Kahraman'ın makamında tebriklerin kabul töreni gerçekleştirileceği bildirildi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zafer Haftası Erzincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title