Haberler

Erzincan'da "24 Günde 24 Ayar Okul" Projesi Başladı

Erzincan’da “24 Günde 24 Ayar Okul” projesi başladı.

Erzincan'da "24 Günde 24 Ayar Okul" projesi başladı.

Erzincan Valiliği koordinasyonunda Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve eşi Muhsine Kahraman'ın himayelerinde sanayi toplumunun getirdiği doğadan kopuk kentsel yaşamın olumsuzluklarını bir nebzede olsa gidermek, öğrencilere toplum ve doğa hayatının bazı gerçeklerini tanıtmak amacıyla başlatılan "24 Günde 24 Ayar Okul" projesi Osmangazi İlkokulunda düzenlenen programla başladı.

Programa Vali Kahraman'ın eşi Muhsine Kahraman, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammer Doğan, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından okul içerisinde veliler tarafından sosyal yardımlaşma amacıyla düzenlenen kermesi gezen Muhsine Kahraman, veliler ile görüştü, kermeste emeği geçenlere teşekkür etti.

Kermesi gezmesinin ardından başlayan programda konuşan Muhsine Kahraman; "Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Türkiye'nin hiçbir ilinde böyle bir proje daha önce yapılmadı. Dolayısıyla Erzincan'da bu projenin yürütülmesi büyük bir başarıdır. Hayvanları, doğayı sevmeyen insanı sevemez. Dolayısıyla bu sevgiyi aşılamaya çabalıyoruz. Proje ile bizlerde bir şeyler öğreneceğiz. Bu projenin sadece Osmangazi İlkokulunda değil Türkiye'nin bütün okullarında yaygınlaştırılması gerekiyor. Projede emeği geçenlere özellikle teşekkür ediyorum." Dedi.

Yapılan konuşmalarından ardından katılımcılara proje ilgili bilgilendirme sunumu yapıldı. Sunumda, 5 hafta sürecek olan proje kapsamında gerçekleştirilecek olan, okula akvaryum yapılması, hayvan barınağı gezisi, yarışmalar, Çanakkale gezisi, kermes, okul bahçesine fidan ve çiçek dikilmesi gibi konularda katılımcılar bilgilendirildi.

Programın sonunda Muhsine Kahraman, İl Mili Eğitim Müdürü Aziz Gün ve ilgili kamu kurum müdürleri proje kapsamında düzenlenen yarışmalarda birinci olan öğrencilere hediyeler vererek kendilerini tebrik etti. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Kahraman Osmangazi Erzincan Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title