Haberler

Erzin'de Tarihi Karar

Hatay’da Erzin Belediye Meclisi, ilçenin Osmaniye’ye bağlanması için meclis gündemine sunulan teklifi kabul etti.

Hatay'da Erzin Belediye Meclisi, ilçenin Osmaniye'ye bağlanması için meclis gündemine sunulan teklifi kabul etti.

Erzin Belediye Meclisi Mayıs ayı yaptığı toplantıda tarihi bir karara imza attı. Erzin'in Osmaniye'ye bağlanması için yapılan imza kampanyasına meclis üyeleri tam destek verirken, bundan sonra oluşturulacak komisyonda 4 belediye meclis üyesi de görev aldı.

Belediye Meclis Salonu'nda yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından gündemdeki 4 madde oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.

Gündem dışı meclise sunulan 2 maddeden biri oy birliği ile karara bağlanırken, Erzin'in Osmaniye'ye bağlanması konusunda CHP'li Belediye Meclis Üyesi Nermin Daniş çekimser kaldı. Belediye Başkanı Kasım Şimşek dahil mecliste grubu bulunan tüm siyasi partinin üyeleri bağlanma kararı için el kaldırdı.

Bağlanma kararına onay veren Belediye Başkanı Kasım Şimşek ile birlikte Belediye Meclis Üyeleri'nin isimleri şunlar:

"AK Parti grubundan Mehmet Gökçe, Mehmet Akkaş, Orhan Soylu Yılmaz, Mithat Bozdağ, Zeynep Yakar, Recep Çırak, İbrahim Göçer ve Neşat Baltacı. MHP grubundan: M. Ökkeş Koçak, Aydın Kunt, Selçuk Coşkun. CHP grubundan: Kadir Özmen ve Necdet Sökmen."

MHP'den Berat Sökmen toplantıya katılmazken, CHP'den Nermin Daniş çekimser kaldı. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kasım Şimşek Osmaniye Erzin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title