Haberler

Eryılmaz: "Hizmeti Olmayanın Sevdası Olmaz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, AK Parti Manisa milletvekili Recai Berber’in kullandığı ‘Sevdamız Manisa’ sloganın kendisine ait olduğunu ileri sürerek, “Bunlar sürekli bir yerlerden bir şeyler almaya alışmışlar.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, AK Parti Manisa milletvekili Recai Berber'in kullandığı 'Sevdamız Manisa' sloganın kendisine ait olduğunu ileri sürerek, "Bunlar sürekli bir yerlerden bir şeyler almaya alışmışlar. Şimdi de bizim kullandığımız sloganları kullanmaya başladılar. Hizmeti olmayanın sevdası olmaz" dedi.

MHP Manisa milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, AK Parti Manisa milletvekili Recai Berber'in kullandığı 'Sevdamız Manisa' sloganın kendisine ait olduğunu ileri sürerek Berber'e sert eleştiriler yöneltti. Eryılmaz, "Bunlar sürekli bir yerlerden bir şeyler almaya alışmışlar. Şimdi de bizim kullandığımız sloganları kullanmaya başladılar. Biz bu yola çıktığımız kendimize bir slogan belirledik. O da 'Sevdamız Manisa' sloganıydı. Ama şimdi görüyorum ki Sayın Berber de bu sloganı kullanmaya başlamış. Aslında bizi takip etmesi ve örnek alması güzel bir şey. Birilerine örnek olmak bizim için sevindirici bir durum. Ama şunu unutmasın. Hizmeti olmayanın sevdası olmaz" dedi.

Recai Berber'in 'Yemde vergiyi yüzde bire indireceğiz' sözünü de eleştiren MHP'li Eryılmaz, "Milliyetçi Hareket Partisi ekonomik politikalarını açıklayınca AKP bunları da çalmaya başladı. Biz tarımda ÖTV KDV'lerin kaldırılacağını söyledik. Ertesi gün bir bakıyoruz AKP'nin vekilleri de aynısını söylüyor. ya bunlar milleti iyice saf sanıyorlar. Recai beyin aklı 12 yıldır neredeydi. 12 yıldır neden bu çiftçiyi ağlattınız. Şimdi seçimler yaklaştı AKP yine yapamayacakları vaatleri millete anlatmaya devam ediyor. Bu millet artık uyandı. Yalanlarınızla artık bu milleti kandıramayacaksınız" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Hasan Eryılmaz Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title