Haberler

Eryılmaz'dan Marka Kent Vurgusu

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Manisa’nın tarım ve sanayide hak ettiği noktada olmadığını ileri sürerek, tarım ve sanayi ile birlikte Manisa’yı marka bir kent yapmak için çalışacaklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Manisa'nın tarım ve sanayide hak ettiği noktada olmadığını ileri sürerek, tarım ve sanayi ile birlikte Manisa'yı marka bir kent yapmak için çalışacaklarını söyledi.

MHP Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Köprübaşı Ülkü Ocakları ve MHP Köprübaşı İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Eryılmaz'ın coşkuyla karşılandığı Köprübaşı'nda partililer ve vatandaşlar Eryılmaz'a büyük bir teveccüh gösterdi. Eryılmaz, son ilçe ziyaretinde de geleneğini bozmayarak ilk ziyaretini 'Evim' dediği Ülkü Ocakları'na yaptı. MHP'li Eryılmaz, Ülkü Ocakları'nda gençlerle bir süre sohbet ettikten sonra gençlerin sorularını yanıtladı. Gençlere önerilerde bulunan Eryılmaz, çalışmanın önemine vurgu yaparak Türkiye'nin Ülkü Ocakları'nda yetişen genç nesillere ihtiyacının olduğunu ifade etti.

"GENÇ VE TECRÜBELİ İSİMLERİ GÖRMEK ÇOK GÜZEL"

Aday adayı Eryılmaz, Ülkü Ocakları ziyaretinden sonra Köprübaşı İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Eryılmaz, Köprübaşı MHP İlçe Başkanı Rahmi Erdem ve yönetimi tarafından karşılandı. İlçe başkanı Rahmi Erdem, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Milliyetçi Harekette böylesi genç ve başarılı isimleri görmek bizleri son derece mutlu etmiştir. Hasan kardeşimize çıktığı bu yolda başarılar diliyorum" dedi.

MARKA KENT VURGUSU

Hasan Eryılmaz ise "Köprübaşı ilçemizde teşkilatlarımızla birlikte olduk ve onların sorunlarını isteklerini dinledik. Sağolsunlar akşamın bu saatinde bizleri görmeye gelmişler. Bunlar bizler için gurur vericidir. Bu coşku bu sevinç bizlere daha da güven vermektedir. Allah'ın izniyle bir görev verildiği takdirde Manisa'mızı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile birlikte en üst noktalara taşıyacağız. Tarımı ve sanayisiyle ne yazık ki Manisa tam olarak hak ettiği yerde olamamıştır. Yerelde Cengiz Ergün ile görev verildiği takdirde de Ankara'da da bizlerin de desteği ile Manisa'yı marka kent yapacağız. Sadece Manisa merkez değil 17 ilçesiyle bir bütün olarak düşünerek hareket edeceğiz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Hasan Eryılmaz Köprübaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title