Haberler

Eryılmaz'dan Eşit Hizmet Sözü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Gölmarmara MHP ilçe teşkilatı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Gölmarmara MHP ilçe teşkilatı ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Aday adayı Eryılmaz, ilçe teşkilatı yönetiminin de hazır bulunduğu bir toplantıda, Gölmarmara halkıyla buluştu. Vatandaşlar Eryılmaz'a yoğun sevgi gösterinde bulundu. İlçe Teşkilat Başkanı Kadir Akıncı, "Hasan kardeşimizin ilçemize yaptığı bu ziyaretten fazlasıyla mutlu olduğumuzu belirtmek isterim. Milliyetçi Hareket Partisi'nde böylesi genç ve başarılı isimleri görmek gelecek için umut vericidir. Umarım bu seçim halkımız ve ülkemiz için hayırlı olur." dedi.

EŞİT HİZMET

Gölmarmara'da kendisine gösterilen sevgi karşısında mutluluk duyduğunu belirten MHP Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, "Görüyorum ki parti teşkilatımız, partili partisiz herkes burada. Bu saatte bana zaman ayırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada görülenler, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Manisa'da ne kadar doğru işler yaptığının göstergesidir. Bizler her zaman ilini, vatanını milletini sevenden yana olduk. Manisalıların, Gölmarmaralıların da aynı görüşte olduğuna inancımız tamdır. Bu noktada bizler hizmet ayrımı yapmadan herkesi kucaklayan bir anlayışta olduk. Allah nasip ederse Ankara yolunda bir görev düşerse yine aynı anlayışta hareket ederek eşit hizmet düsturuyla hareket edeceğiz. Buradan bunun sözünü veriyorum." şeklinde konuştu.

"MİLLİYETÇİ HAREKETİN MANİSALILARA GÜVENİ TAMDIR"

Haziran seçimlerde önemli bir başarıya imza atacaklarının altını çizen Eryılmaz, " Hepinizin milliyetçi harekete olan inancı tam olsun. Türkiye'yi refaha ve huzura kavuşturacak parti milliyetçi hareket'tir. Vatan hainlerine inat, vatanı satanlara inat bizler dik duruşumuzdan ve vatan sevdamızdan asla taviz vermeyeceğiz. Genel başkanımız liderimiz Devlet Bahçeli'yle özlem duyulan Türkiye'yi hep birlikte kuracağız. Bizler bu noktada yerel seçimlerde nasıl bir başarı elde ettiysek Haziran seçimlerinde de aynı başarıyı elde edeceğiz. Milliyetçi hareketin Manisalılara güveni tamdır." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Hasan Eryılmaz Gölmarmara Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title