Haberler

Eruh-Şırnak Karayolunda Bakım ve Onarım Çalışmaları

SİİRT(AA) - Karayolları 94. Şube ekipleri, Eruh-Şırnak yolu güzergahında, kış mevsimi boyunca yıpranan, bozulan, heyelan ve kayma sonucu tahrip olan yollar genel bakım çalışması başlattı.

SİİRT(AA) - Karayolları 94. Şube ekipleri, Eruh- Şırnak yolu güzergahında, kış mevsimi boyunca yıpranan, bozulan, heyelan ve kayma sonucu tahrip olan yollar genel bakım çalışması başlattı.

Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü"ne bağlı 94. Siirt Şube Şefi Sabahattin Direk, Eruh-Şırnak Karayolunun 30 kilometrelik yol bakım ve onarım çalışmasına başladıklarını belirtti.

Direk, "Öncelikle bozulan yollarda tespit çalışmaları yapılıp sonrasında belli bir program ve nizam dahilinde yapılacak işlerin sağlıklı ve uzun vadede verimli olmasını amaçlıyoruz. Vatandaşlarımızın bu yollarda daha iyi ve huzurlu seyahat etmeleri sağlamaya çalışıyoruz. Çalışmalarda şube sınırlarımızın dışına çıkılarak tahrip olan yollar onarılmaya başlandı" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Şırnak Siirt Eruh Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title