Haberler

Erü Tıp Fakültesi'nde Mezuniyet Sevinci

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi’nden mezun olan 296 öğrenciye diplomaları verildi.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi'nden mezun olan 296 öğrenciye diplomaları verildi.

Kadir Has Kongre Merkezi'nde düzenlenen törene, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Kılıç, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Poyrazoğlu, "Bugün hepimiz çok mutlu ve huzurluyuz. Çünkü 296 gencimiz daha aramıza katılmaktadır. Sağlık ordumuza yeni katılan, hepimizin gurur kaynağı bu genç arkadaşlarım daha önceki mezunlarımız gibi görev aldıkları her yerde hekim, idareci, akademisyen ve araştırmacı olarak fakültemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir" dedi.

ERÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Mustafa Kemal Apalak da, "Bugün ortak bir sevinci ve mutluluğu birlikte yaşıyoruz. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi 42. Dönem mezunlarımızı veriyoruz. Gençlerimiz uzun ve meşakkatli bir eğitim serüveninden sonra bu aşamalara geldiler. Bu aşamaya gelmelerinde en büyük paya sahip olan anneler ve babalar bu yükü birlikte paylaştılar" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, tıp fakültesini başarılı bitiren 3 öğrenciye hediyeleri ve diplomaları verildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memduh Büyükkılıç Kocasinan Melikgazi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title