Haberler

Ertunç Evine Döndü

Güncelleme:

Ertunç Özmusullu, yıllar sonra yuvasına dönerek futbol altyapı sorumluluğuna getirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyespor'dan 22 yıl önce Fenerbahçe'ye transferiyle olay yaratan Ertunç Özmusullu, yıllar sonra yuvasına dönerek futbol altyapı sorumluluğuna getirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyespor'dan 1990 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Ertunç Özmusullu, 22 yıl aradan sonra döndüğü İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Futbol Şubesi'nde altyapı sorumluluğuna getirildi.

Futbolseverlerin İzmirspor ve Fenerbahçe'den tanıdığı 1972 doğumlu Ertunç Özmusullu, İzmir'in son dönemde yetiştirdiği en önemli yıldızlar arasında yer alıyor. Futbol kariyerine İzmirspor altyapısında başlayan, 1990 yılında İzmir Büyükşehir Belediyespor'dan Fenerbahçe'ye transferi olay yaratan Özmusullu, sonraki yıllarda İstanbulspor, Konyaspor, Bucaspor, Kuşadası Gençlikspor, Marmarisspor, Yimpaş Yozgatspor, Şanlıurfaspor, Ankara Şekerspor ve Gölcükspor formalarını giydi. Aktif futbolculuk yaşamını noktaladıktan sonra UEFA B Lisans Kursu'na katılan Özmusullu, önce İzmirspor'da genel menajerlik, ardından Bergama Poyracık'ta antrenörlük yaptı. İzmir Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Metin Küçükoğullarından'ın isteği üzerine 22 yıl sonra yuvaya geri dönen Ertunç Özmusullu, Türk futboluna yeni yıldızlar yetiştirmek için altyapının başına geçti.

Yetenek taraması

"Herkesin önündeki en iyi örnek benim" diyen Ertunç Özmusullu, "Fenerbahçe gibi Türk futbolunun en önemli kulüplerinden birinde forma giydim. 318 maçlık kariyerimde 40 gol atıp sayısız şampiyonluk yaşadım. Her yaşımda futbola tutkuyla bağlı oldum. Gençlere de tutkulu, coşkulu ve kazanıcı olmalarını tavsiye ediyorum" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyespor'da yaptığı iş için "Yepyeni bir bina inşa ediyoruz" yorumunu yapan genç teknik adam, "Önce zihinlerden yola çıkacağız. Herkes, bir gün yıldız futbolcu olacağına inanacak. Önlerindeki en iyi örnek de benim. Ekip çalışmasıyla herkesi hayallerine kavuşturacağız" diye konuştu.

İzmir'in ciddi bir futbolcu kaynağına sahip olduğunun da altını çizen Özmusullu, "İzmir, her dönem Metin Oktay ve Mustafa Denizli başta olmak üzere gibi birçok yıldız oyuncuyu Türk futboluna kazandırdı. Gelecek planımızda İzmirli oyuncuları, Türk futbolunda iz bırakacak oyuncular olarak yetiştirmek istiyoruz. Kulübümüzün U-10, U-12, U-13, U-14, U-15, U-16, U-17 ve U-19 takımlarını, tamamen İzmirli yıldız adayı futbolculardan kurulu takımlar haline getireceğiz. Büyük bir yetenek taramasına çıkacağız. Çalışmalarımızın meyvesini de en kısa sürede alacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İzmir Büyükşehir Belediyespor Fenerbahçe İzmirspor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title