Haberler

Ertuğrul Sağlam: "Kayserispor Daha Çok İstedi"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kayserispor maçıyla ilgili konuşarak, "Oyuncularımızda anlayamadığımız bir isteksizlik vardı" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kayserispor maçıyla ilgili konuşarak, "Oyuncularımızda anlayamadığımız bir isteksizlik vardı" dedi.

Yeşil-beyazlı takımın teknik patronu Ertuğrul Sağlam, 2-1'lik Kayserispor yenilgisini değerlendirdi. 3 puana şiddetle ihtiyaçları olduğu bir maça çıktıklarını dile getiren Sağlam, "Maçtaki 3 puanı almamız gerekiyordu. Maçtan önce oyuncularla gerek hafta içerisinde ve gerekse maç öncesinde ciddi anlamda onları motive edecek atmosferi de oluşturmuştuk. Bunun maalesef çok azını sahaya yansıttık. Bugün daha çok isteyen, saha içinde daha çok kavga eden bir Kayserispor vardı. Oyuncularımızda anlayamadığımız bir isteksizlik vardı. Geriye düşmemize rağmen beraberliği sağladık. İkinci yediğimiz gol futbolun bir azizliği" diye konuştu.

"KENDİMİZİ SORGULUYORUZ"

"Çok üzüldüğümüz ve kabul edemediğimiz bir karşılaşma oynadık" diyen Sağlam, şunları söyledi:

"Bugün şartlar ne olursa olsun bir şekilde bunları ortadan kaldırıp, kazanmamız gerekiyordu. Bunu beceremedik, üzgünüz. Her zaman, 'iyi bir takımız, iyi bir kadromuz var' dedik. Ama maalesef bunu istikrarı kavuşturup, sonuçlara yansıtamadık. Bu konuda üzgünüz. Kendimizi sorguluyoruz. Şu an itibariyle ortada sıkıntılı bir durum var. Çok üzgünüm ve fazla konuşmak istemiyorum." - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ertuğrul Sağlam Kayserispor Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title