Haberler

Ertuğrul Kürkçü, Öcalan'ın Mesajını Meclis Kürsüsünden Okudu

Güncelleme:

HDP milletvekili Kürkçü, tezkere görüşmeleri sırasında Abdullah Öcalan'ın Kobani ile ilgili mesajını okudu. Meclis'te olan tek MHP'li vekil ise konuşmayı fark etmedi.

Meclis’te devam eden tezkere görüşmeleri sırasında HDP grubu adına kürsüye çıkan Ertuğrul Kürkçü partisinin görüşlerini dile getirdi.

Kürkçü konuşmasının sonunda Abdullah Öcalan’ın Kobani ile ilgili mesajını Meclis kürsüsünden okudu.

Hürriyet'ten Aysel Alp'in haberine göre Kürkçü, “Dün heyetimizle görüşen Abdullah Öcalan’ın Kobani ile müzakere süreci arasındaki ilişki bakımından söylediklerini hızlıca aktarmak isterim.” dedi ve Öcalan’ın mesajını okudu.

GÖZLER MHP SIRALARINA ÇEVRİLDİ

Bu sırada gözler MHP milletvekillerine çevrildi. Ancak MHP sıralarında sadece Yusuf Halaçoğlu bulunuyordu ve diğer milletvekilleri Genel Kurul salonu dışındaydı. Halaçoğlu ise o sırada önündeki notlar ile meşgul olduğundan Kürkçü’nün sözlerini fark etmedi ve herhangi bir tepki göstermedi.

CHP milletvekillerinin de Kürkçü’nün Öcalan’ın mesajını okumasına tepki göstermedikleri görüldü.

ÖCALAN'IN MESAJI MECLİS ARŞİVİNE GİRDİ

Meclis kürsüsünde yapılan tüm konuşmalar meclis tutanaklarına giriyor ve arşive kaldırılıyor. Böylece Öcalan’ın sözleri de meclis tutanaklarına girmiş olduğundan meclis arşivinde yer alıyor.

İşte o tutanak:

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Abdullah Öcalan Ertuğrul Kürkçü Hürriyet Kobani Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (52)

ramazan:

yakında kendisini de mecliste görürüz Allahın izniyle.

326
11
yanıtYanıtla
birisi işte:

yakında kendi yazdığını orda kendisi okuyacak aha buraya yazıyorum :)

104
3
yanıtYanıtla
İNSAN:

FAŞİZİM HASTALIKTIR!!!

74
2
yanıtYanıtla
DEMHAT:

yüreğine sağlık meclis insan görsün biji berxwedana kobané!!!! ey faşist

24
46
yanıtYanıtla
hasan:

nerde insan kürklü mü insan

yanıt0
yanıt0
biji teskere:

insanmi:))) biji teskere:)))) siz ayiktiginiz gün öcalan zaten yilanlarin böceklerin karninda sindiriliyor olacak:))) lanet olsun pkk ya :)))

yanıt0
yanıt0
VATAN:

SİZ ESAD VE ISID OYUNUNA BAKIP MAYIŞINCA AYILANA KADAR IRAKTAKİ GİBİ SURİYEDEDE KÜRDİSTAN KURULACAK. KÜRESEL BARONLARIN ELEMANI ERDOĞANIN GÖREVİ BU

16
51
yanıtYanıtla
Urfa Viranşehir YDG-h:

Öcalan yakında meclsite olacak.

54
10
yanıtYanıtla
FAHRİ:

erdoğanın ülkeyi getirdiği Amerika özgürlüğü. bu nekii bu ne buda bişeymikürtçe kürsü üniversitelerde ayrıca kürtçe tabelalar levhalar devlet dairelerine. APO DENEN CANİ BAŞBAKAN OLSAYDI ERDOĞANIN YAPTIĞINI YAPAMZDI. ÜLKEMİZDE BUNLARI ORTADOĞUDA KÜRDİSTAN KURMAYI BECEREMEZDİ. ERDOĞAN KİM SİZCEEE????

8
42
yanıtYanıtla
sehit evladi:

yani dalavereyle bunuda yapmalarina müsaade edildi, dünkü bebek katili bugün milletvekilinin eline kagit veriyor ve TC meclisinde okunmasina müsaade ediliyor, eee bununda bir bedeli olur elbet kimse bosuna sevinmesin

25
14
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title