Haberler

Ertuğrul Gazi Mahalle Konağı ve Çocuk Parkı Açılışı

Bilecik Belediyesi tarafından yaptırılan Ertuğrul Gazi Mahalle Konağı ve Çocuk Parkı düzenlenen törenle açıldı.

Bilecik Belediyesi tarafından yaptırılan Ertuğrul Gazi Mahalle Konağı ve Çocuk Parkı düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa, Vali Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Vali Nayir, burada yaptığı konuşmada, milletvekili seçilen Eldemir ve Tüzün'e görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

İnsanları bir araya getiren, gönülleri, faaliyetleri ve gayretleri birleştiren her faaliyetin ve mekanın önemli olduğunu ifade eden Nayir, "Mahallemizde yapılan bu konak ve ona ilave edilen kısımlar sosyal donatı alanları da bu açıdan değerlendirdiğimizde insanımızı ve gönülleri bir araya getirecek, gayretleri bir araya getirecek, faaliyetlerin yapılacağı yerler, bizler için önem ve kıymet ifade etmektedir. Dileğimiz, bu tür yerlerin artarak gönüllerin daha sık bir araya gelmesi, yürütülecek faaliyetlerde birlik ve beraberlik unsurunun daha da gelişerek ilerlemesi. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yağcı da belediye olarak birbirinden güzel ve başarılı çalışmalara imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

İl Müftü Yardımcısı Özdemir Taş'ın duasının ardından açılış gerçekleştirildi. Program, Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf Musiki Korosu'nun seslendirdiği ilahilerle sona erdi.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Hamdi Nayir Ertuğrul Gazi Selim Yağcı Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title