Haberler

Ertuğrul Erkişi Binlerce Nazilliliyi Kendine Mest Etti

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Nazillililerle buluşan tasavvuf müziğinin güçlü sesi Ertuğrul Erkişi, soğuk havaya rağmen stadyumu dolduran binlerce kişinin içini ısıttı.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Nazillililerle buluşan tasavvuf müziğinin güçlü sesi Ertuğrul Erkişi, soğuk havaya rağmen stadyumu dolduran binlerce kişinin içini ısıttı.

Nazilli Belediyesi, İlçe Müftülüğü, NAMİMDER, NEDER ve NT Kırtasiyenin oluşturduğu kutlu doğum platformunun Nazilli Şehir Stadyumunda hazırladığı etkinlik mehteran ekibinin gösterisi ile başladı. Öğrenciliğe ve memuriyete başladığı zamanlarda iki kez Kur'an okumada il birincisi olan Servet Yılmaz tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti okunurken, Özel Aydınlık Okulları öğrencilerinden Ahsen Nur Kesin, Esra Diker, Züleyha Özen '40 Yaşındasın' isimli şiiri seslendirdi. Özel Fatih Sultan Liseleri öğrencilerinden Alperen Başal'ın 'Adın Geçer' isimli şiiri okunduğu gecede, hafta dolayısıyla yapılan kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verilirken, Özel Aydınlık Okulu öğrencilerinin oluşturduğu çocuk ilahi korosu ile Tasavvuf müziğinin güçlü seslerinden Ertuğrul Erkişi'nin konseri büyük beğeni topladı. Konsere Kaymakam Mehmet Okur, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu, İlçe Emniyet Müdürü İlyas Karpınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, ADÜ Nazilli MYO Müdürü Prof. Dr. Ertuğrul Acartürk ve çok sayıda protokol üyesi katıldı.

İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu ise gecede yaptığı konuşmada, "Bizler 20 Nisan 571 tarihini anınca farklı bir heyecan yaşarız. Çünkü 20 Nisan Fazilet Güneş'inin doğduğu ve dünyayı aydınlatmaya başladığı gündür. Yıllardan beri O'nun doğum gününü bir düğün, bir bayram neşesi içerisinde ülkemizin, hatta dünyanın her köşesinde kutluyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından 1989 yılından beri peygamber sevgisi etrafında toplumumuzu bütünleştirmek amacıyla kutlanan, Kutlu Doğum haftasının 2013 yılı ana teması, 'Peygamberimiz İnsan Onuru' dur. Her geçen yıl daha geniş kapsamlı yapılan kutlamalar ilçemizde de artarak devam etmektedir. Haftayı en iyi şekilde kutlamak için hazırladığımız programlara ilçemizdeki sivil toplum kuruluşları da destek verdiği için ayrıca mutluyuz. Hz. Peygamberimizin hayatını örnek alarak yaşamımızı güzelleştirmek için yaptığımız kutlamalar çerçevesinde etkili ve verimli bir hafta için iyi bir program hazırladık. Halkımızın büyük ilgi gösterdiği kutlamalar çerçevesinde Kan bağışından konferanslara kadar hemen hemen her konuda halkımızla birlikte olacağız. İslam'ın ana temelinin insan olduğu dinimizi daha iyi yaşamak için paylaşacağız" dedi.

(ÜÖ-

20.04.2013 09: 30: 17

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ertuğrul Erkişi Servet Yılmaz Nazilli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title