Haberler

Ertuğrul Erkişi, Adıyamanlılarla Buluştu

Adıyaman Belediyesi tarafından Ramazan ayına etkinlikleri kapsamında Tasavvuf Müziğinin sevilen sesi Ertuğrul Erkişi Adıyamanlılarla buluştu.

Adıyaman Belediyesi tarafından Ramazan ayına etkinlikleri kapsamında Tasavvuf Müziğinin sevilen sesi Ertuğrul Erkişi Adıyamanlılarla buluştu.

Demokrasi Parkı'nda düzenlenen programa Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ın yanı sıra çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı. Seslendirdiği parçalarla Adıyaman halkına unutulmaz bir gece yaşatan Ertuğrul Erkişi, kendisini izlemeye gelen ailelerin çocuklarıyla sahne aldığı konser sonrası yaptığı konuşmada Adıyaman'a olmaktan büyük keyif aldığını ifade etti.

Kendisine gösterilen ilgiden fazlasıyla mutlu olduğunu söyleyen Erkişi, "Mübarek Ramazan ayında Adıyaman'da olmak, sahabe şehrinde değerli Adıyamanlılarla bir araya gelmekten büyük onur duydum. Ramazan ayının tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Bizleri değerli Adıyamanlılarla buluşturan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'a teşekkür ediyorum, inşallah farklı zamanda ve farklı programlarda tekrar birlikte olmak dileğiyle herkese saygılar sunuyorum" dedi.

Birlik, beraberlik, dayanışma ve hoşgörü içerisinde bir Ramazan ayı geçirildiğine dikkat çeken Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "Birlik ve beraberliğin pekiştiği bu kutlu ayı en güzel şekilde geçirmenin manevi sevincini yaşıyoruz. Belediye olarak her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Ayında birbirinden değerli konuklarımızı Adıyaman'da ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Yine bu gecede Tasavvuf Müziğinin usta yorumcularından birisi olan Ertuğrul Erkişi kardeşimiz bizlerle oldu ve okuduğu güzel eserlerle Ramazan ayının maneviyatına yakışır bir konser sundu. Kendisine teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu vesileyle başta hemşerilerim olmak üzere tüm İslam alemi için Ramazan-ı Şerif'in hayırlara vesile olmasını niyaz ederim" ifadelerini kullandı.

Konser sonrası Ertuğrul Erkişi ve ekibini tebrik eden Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, Ertuğrul Erkişi'ye çiçek takdim etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necip Büyükaslan Ertuğrul Erkişi Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title