Haberler

Ertem Şener: Ülkeyi 3-5 Tane Soytarıya mı Bırakacağız

Güncelleme:

Ertem Şener, savaş karşıtı eylemlerde bulunan kişileri hedef aldı, "3-5 tane kendini bilmez bu ülkenin ne en başındaki adama ne de çaycısına hiçbir şey söyleyemez." dedi.

Beyaz TV Spor Müdürü Ertem Şener, TGRT'de katıldığı programda sosyal medyada ve sokaklarda savaş karşıtı söylemlerde bulunan kişileri hedef aldı. Şener, " Twitter'da bu kirlilikleri bırakacaklar." derken 3-5 tane kendini bilmez bu ülkenin ne en başındaki adama ne de çaycısına hiçbir şey söyleyemez." dedi.

Ünlü sunucu, şu ifadeleri kullandı:

"BUGÜN ASKERİNİZE SİLAH TUTANLAR YARIN YATAK ODANIZA KADAR GELİRLER"

"Bu ülkede ezan bayrak ay-yıldız varsa gerisi teferruattır. Bu ülke için bayrak da ezan da namustur. Bugün askerinize silah tutanlar yarın yatak odanıza kadar gelirler. O yüzden şimdi Twitter'da bu kirlilikleri bırakacaklar, sokaklarda iki afişin üzerine 'Şuna hayır buna hayır savaşa hayır' demek… Burası Türkiye Cumhuriyeti. 3-5 tane soytarıya -teröristlerden bahsediyorum- 3-5 tane kendini bilmez bu ülkenin ne en başındaki adama ne de çaycısına kadar hiçbir şey söyleyemez.

"BİZ FATİH'İN, YAVUZ'UN EVLATLARIYIZ"

Daha düne kadar 'Niye bir şey yapmıyorsunuz?' diyenler, şimdi 'Niye o adamlara şunu yapıyorsunuz' diyorlar. Bu ülkenin insanları, Fatih'in, Yavuz'un, Kanuni'nin, Abdülhamit'in torunlarıyız, evlatlarıyız. 3-5 tane çapulcunun soytarının kalkıp da 'Şöyledir böyledir'… Akıl veriyor ya herkes."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ertem Şener Twitter Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (399)

CAN DERSİMLİ:

EN BÜYÜK SOYTARI SENSİN ÇAKAL KAÇ PARALIK ADAMSIN SEN!!

20
70
yanıtYanıtla
zaza:

En büyük soytarı sensin sener.bu böyle bilindi.

30
41
yanıtYanıtla
efsane:

Fatih''in, yavuz''un, kanuni''ni torunları hepiniz ''''bizans kırmasısıniz. ''''. . padişah analarinı araştırın göreceksiniz. .

51
20
yanıtYanıtla
ZAZA 23:

Ağzına sağlık kardeşim. Sen klavye başında aslan kesilen pkk lılara bakma. Onlar sadece kalleşliği, arkadan vurmayı, vatana ihaneti ve bol bol yalan söylemeyi çok iyi bilirler. Artık bunlarla sonuna kadar mücadele edilmeli ta ki silahları bırakıncaya kadar.

45
23
yanıtYanıtla
tugiacar:

Yettiniz artık . . yetti bayrak , ezan , din arkasına sığındığınız. Erkekseniz sığınmayın mert olun. Bayrak ezan ve dinin tek sahibi siz değilsiniz.

27
40
yanıtYanıtla
KADİR:

ALLAH IN YARATIĞI KULARLA SOTARI KİŞİLİKSİZ SEN İNSAMISN PİSLİK DİYEN KİŞİLERMÜSLÜMANLIKTAN İNSANLIKTAN SÖZ EDEMZKİ. SEN İNSANMISN.

9
51
yanıtYanıtla
SONKOYUNGÜDÜCÜ:

Ben beyaz tv de agir yalaka bir soytari taniyorum, bu herife cok benziyor

33
26
yanıtYanıtla
Aymen:

helal olsun sana

38
21
yanıtYanıtla
Sirac Kaplan:

Sen kimsin sener! Kari gibi dedikodu programi yapan birinden ne beklenirki! Hamam oglani

27
32
yanıtYanıtla
Gicigim Pkk ya ve hdp ye:

Agzina saglik kardesim Soytarilar yönetmiyor bu ülkeyi

36
20
yanıtYanıtla
Tüm 399 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title