Haberler

Ertem Şener: Podolski Galatasaray'a Hayırlı Olsun

Güncelleme:

Ünlü sunucu Ertem Şener, Twitter'dan Arsenal'da forma giyen Lukas Podolski'nin Galatasaray'a transfer olduğunu yazdı.

Ünlü spiker ve sunucu Ertem Şener, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile Galatasaray'ın Podolski transferini duyurdu. Galatasaray, Lukas Podolski ile 3 yıllık sözleşme imzalamaya çok yakın.

GÖRÜŞMELER BİTİYOR

Arsenal ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan deneyimli futbolcu ile yapılan görüşmelerde sona yaklaşıldı. Premier Lig ekibinin ikna edilmesi durumunda Alman futbolcu Galatasaray'ın kadrosuna katılacak.

YILLIK 3.5 MİLYON EURO

Sarı-kırmızılı yönetim, bir süredir Podolski ve menajeriyle görüşmelerini sürdürüyordu. Yıllık 3.5 milyon Euro'ya ek olarak sözleşmesinde başarı maddeleri isteyen yıldız futbolcu için pazarlıkların bitmek üzere olduğu belirtildi.

Yönetim, bir yandan da Arsenal kulübü ile bonservis bedeli konusunda görüşmelerine devam ediyor. Arsenal ile yapılan pazarlıkların da olumlu gittiği, hafta içinde Podolski transferinin gerçekleşebileceği vurgulandı.

HAMZAOĞLU İŞARET ETMİŞTİ

Teknik Direktor Hamza Hamzaoğlu, yönetime Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak için takımın hücum gücünün artırılması gerektiğini söylemişti. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetimi, Van Persie, Gignac, Huntelaar ve Niasse ile temasa geçmişti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek de Lukas Podolski transferinin sarı-kırmızılı taraftarın beklentisini karşılayacağı görüşünde.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lukas Podolski Ertem Şener Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (25)

Trabzonlu MustafamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Eğer bu iş olursa, hayırlı olsun derim çünkü çok beğendiğim bir futbolcu ve oynamak için can atıyor.

12
3
yanıtYanıtla
sinan engin:

bu adam iş yapmaz erto

5
10
yanıtYanıtla
gercek gsli Mobil-ANDROID:

bu adam gs yi ucurur burada olumsuz yorum yazanlar futboldan anlamiyor yildiz alsan yasli derler genc alsan sans tanimaz yuhalarlar hani bruma nerde kim sahip cikti

12
2
yanıtYanıtla
GS ŞAMPİYONLUĞA MAHKUM:

İnşallah haber doğru değildir. Bunun devri geçti. GS''a göre bir oyuncu olmadığı kanısındayım.

4
9
yanıtYanıtla
ulubatli 43mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Podolskinin futbolu ortada,tam GSye uygun bir golcü ve kesinlikle huntelaar veya pato gelirse en golcu takim oluruz SL de en az ceyrek final garanti!

9
3
yanıtYanıtla
gsliMobil-IOS:

Degmez buna o para

5
6
yanıtYanıtla
Oguzhan tezercik Mobil-IOS:

Şampiyon Fenerbahçe olacak

2
7
yanıtYanıtla
halirbammobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yaw ilk 11e giremiyor ...almanya milli takimda hep yedek ... hani ilk orta halli anadolu takima gelse ... abooooo podolski gelmis derdim ... neyse havaalaninda karsilariz.... 1 sene sessiz sessiz cekip gider :)

1
6
yanıtYanıtla
ilker:

Bu adam 30 yas uzerinde birisiYazik verilen o koca koca paralara. . Hic ders almiyor klupler yasananlardan. .

3
4
yanıtYanıtla
muglalimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hala anlamış değilim bu adamın nesini begeniyolarda transfer ediyorlar geçmişi hep büyük takimlarda. Ama şahsen begenmedim transferi ınş beni yaniltir

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title