Haberler

Ertan Şahin Güney Mahallesi'nde Konuştu

AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ertan Şahin, seçim gezilerinde yaptığı konuşmasında “Ne kadar çok çalışırsak başarı o şekilde gelir” dedi.

AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ertan Şahin, seçim gezilerinde yaptığı konuşmasında "Ne kadar çok çalışırsak başarı o şekilde gelir" dedi.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için destek isteyen AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ertan Şahin, beraberinde AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ile birlikte Güney Mahallesi'nde ev toplantısını sürdürdü.

Kozlu'da bu güne kadar yapılan çalışmalar için teşekkür eden Şahin, "Kozlu'da yapılanlar var daha fazlasını yapmamız gerekiyor. Bu güne kadar yapılan çalışmalar için teşekkür ediyoruz. Ama daha fazlasını da yapacağız. Durmak yok yola devam. Bu gün aday olarak karşınızdayım. Partimizin süreci uzun tutması, takdiri 2,5 ay gibi bir süreçte adaylığa karar vermesi sonucu diğer adaylara göre karşınıza biraz geç geldik. Çünkü halkımız şunu bekliyor, 'Ertan Bey gelmedi' diyorlar. Geldiğim zaman da mutlu oluyorlar. Kozlu demek ki Ertan Şahin ve AK Parti'nin hizmetlerini bekliyor. Halkımız bizleri sevdi ve bizi kucaklıyor. Ama yine de çok çalışmamız gerekiyor. 30 Mart akşamı belediyenin önünde buluşacağız. Tabii ki seçimi aldık diye bir şey yok. Ne kadar çok çalışırsak, başarı şekilde gelir" diye konuştu.

Kozlu'nun ilçe olduğu süreci değerlendiren AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ise "İlçe olmak hemen hemen 50 yıllık hayalimiz. AK Parti hükumeti bir gecelik kararname ile birlikte Kozlu'muzu ilçe yaparak bize büyük bir müjde verdi. Bu Kozlu için, Kozlu'nun geleceği için çok büyük bir müjdedir. 30 Mart 2014 tarihinden itibaren artık Kozlu tam anlamıyla ilçe oluyor. Kaymakam bey atandı, müdürlüklerimiz oluşturuldu. Adliyenin dışında tüm müdürlükler hizmet vermeye başlayacak" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Özdemir Ertan Şahin Ak Parti Kozlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title