Haberler

Ertan Şahin'e, Kılıç ve 19 Mayıs Mahallelerinde Sevgi Seli

AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ertan Şahin, Kılıç ve 19 Mayıs Mahallelerinde halkın yoğun ilgisini gördü. Şahin, "30 Mart günü halkımız gereğini yapacak. Buna inanıyoruz" diye konuştu.

AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ertan Şahin, beraberinde AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir ile birlikte Kılıç ve 19 Mayıs Mahallelerinde ev toplantılarını sürdürdü. Projelerini anlatan Şahin, konuşmasına şöyle başladı:

"Bu yetkiyi bize verirseniz gece gündüz koşturacağız halkımız bizden yoğun bir çalışma bekliyor halkımızın sorunları bizimde sorunlarımız. Sizden destek bekliyoruz. İnsanlar artık bu seçimi ne olursa olsun alacağız mantığına girmişler bu tehlikeli bir durum onlar hırs yapmışlar onların başa geldiğini düşünemiyorum bu tehlikeli bir durum halkımızın buna uyanması lazım. Bir tarafta rant grubu bir tarafta proje üreten bir grup var. Sizleri uyandırmak bizim görevimiz. Ne pahasına olursa olsun seçimi alacağız diyen bir zihniyet başa geldiğinde aklımızın almayacağı şeyleri yapar. 30 Martta halk onlara cevabını verecek bütün iftiralar ağza alınmayacak kelimeler bir adayın ağzından çıkıyor ilk defa bunu bize gösterdiler böyle bir siyaset mantığını ilk defa gördük."

"BUNLARIN BAŞA GELMESİ KOZLU'NUN FELAKETİDİR"

Rakiplerini eleştiren AK Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ertan Şahin, "Bunların başa gelmesi Kozlu'nun felaketidir. İnşallah onları sandığa gömeceksiniz. Biz senelerce kafa yorduk bu işe projelerimizi ürettik halkımıza hizmet çabasındayız bütün uğraşımız bu. Vatandaşımızın biri söylemiş hani diyormuş ya bir tanesi ben sobalı evde oturuyorum erken kalkayım sobayı yakacağım diye acındırıyor kendini oy alacak siyaset yapacak ya. Ama ağzından kaçırdığı bir kelime var. Çarşının merkezinde eczanenin kirası da bana ait demiş. Vatandaş bunu söylüyor. Eczanenin kirası ne kadar biliyor musunuz? Öyle 1-2 bin değil 8-10 bin TL. Araştırın sorun. Sadece 1 kirası bunun. Hani sen kredi çekip girdiydin bu işlere? Bizim her şeyimiz belli bunlar dedikleri için biz cevap vermiyoruz bizim her şeyimiz belli. Bizim bindiğimiz bir araç vardı şu anda bindiğimiz araç bir dostumuzun aracı. Ama bunu bile konuşacak kadar hayalarını şaşırmışlar artık. Tapu vereceklermiş bunlar halkımıza tapu vermez kendi tapularını yenilemek için geliyorlar hepsinin hedefi bu. Güney Mahallesindeki arsalarına tapu verecek bunlar bu gün 72 dairelik yerlerini 80-100 daire yapmak için uğraşıyorlar hepsinin hedefleri bu o 72 dairenin 10-15 tanesi bunlara düşüyor. Hani sen sobalı evde oturuyordun ne yapacaksın bu kadar malı mülkü öbür tarafa mı getireceksin? Geçmişte iktidar CHP iken 11 ay işçi maaş alamadı bunları konuşmuyoruz ama gün bu gündür bunları halkımızın bilmesi lazım. Ona sormak lazım evini satıp niye ödememiş işçinin maaşını? Bu memlekette bir defada 300 kişiyi işten atmış birisi şimdi işçi alacağım diye konuşuyor bunlar işçi almaz işçi atar. Biz bunları aslında tahammül edebiliriz siyasettir ama sen bizim hakkımızda neden yalan konuşuyorsun iftira atıyorsun soruyoruz onlara adamın verdiği tek cevap var. Siyaset yapıyorum diyor. Böyle bir siyaset anlayışı olamaz ilk defa bu seçimde gördük biz bunu. Halkımıza oyun oynayanlar inşallah 30 Martta sandığa gömülecek" dedi.

Başkan Adayı Ertan Şahin, yetiştiği 19 Mayıs Mahallesi'nde de kalabalık bir ev toplantısına katıldı. Şahin, iktidarın gücüne tecrübelerini birleştirerek hizmete başlayacaklarını dile getirerek şöyle dedi:

"Artık Kozlu bizim bir ailemiz. Ama 19 Mayıs Mahallesi büyüdüğümüz mahalle. Burada büyümenin ne olduğunu sizlerle birlikte en iyi ben biliyorum. 19 Mayıs Mahallesi'nde çocuk oyun alanımız yok. Biz çocukken kılıç kortuna giderdik. Biz işçi çocuğuyuz. Mühendis olduk. 19 Mayıs Mahallesi'nde bölgeye park yapılması için çalışma başlatıldı. Mahallemize tabii bir tane park yetmez. Mahallede bayanlarımızın spor yapabileceği bir tesis yapacağız. İktidarın gücü olmazsa biz de çok zorlanırız. İftira ile yalanlarla bir yere gelinirse bunun sonu kötüdür. Bunlar hep yalan ve riya ile idareyi almak istiyorlar. Biz iktidarın gücüyle tecrübelerimizi birleştireceğiz. Ancak böyle hizmet gelir. 19 Mayıs Mahallesi çok güzel değerler çıkartıyor. Bizim için artık 19 Mayıs Mahallesi kilitlenmeli ve bu evladına sahip çıkmalı, kaldı ki sahip de çıkıyorsunuz. Ben burada bu akşam 19 Mayıs Mahallesi'nin birçok köklü ailesini görüyorum. Sizleri burada görmek beni duygulandırdı. Hepiniz çok sağ olun. Biz birbirimizin derdini biliyoruz. Derdimizle halleşiriz. Biz de bunu yapmak istiyoruz. Biz belediyenin önünü açmak için en fazla oyu alalım. Ankara'da güçlü olalım. Beş yılı yapacaklarımız için istiyoruz. Yaptıklarımızdan sonra ikinci beş yılı isteyeceğiz. Beş yıl sonra da yaptıklarımızı referans gösterip ikinci beş yılı da isteyeceğiz. Başkanlık görevinin ardından tekrar bizzat sorunların çözümü için sizlerle buluşacağız. Kozlu'da beş yıl sonra yol sorunu görmek istemiyoruz. Aday profillerine çok iyi bakın. Beş yılı teslim edeceğiniz insanları başa getireceksiniz. Beş yılda yapılacakları kimlerin ne yapabileceğini, nelerin başarılacağını nelerin başarılamayacağını seçeceksiniz. Dört aday var. Biri tam donanımlı iktidar gücü arkasındadır. Diğerleri donanımsız. Bu sözlerime belki alınacaklar ama alınsınlar. Ertan Şahin'i karalayarak sürekli bir yerlere gelmek istiyorlar. Ama biz kendimizi size teslim ettik. Ertan Şahin'e halkımız sahip çıkacak. 30 Mart akşamı sizleri belediyenin önünde görmek anlamıyla inşallah bu kardeşinize sahip çıkacaksınız. Kurumsal belediyeciliği getireceğiz. Bu belediyecilik anlayışı halkın iktidarı olacak." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ertan Şahin 19 Mayıs Ak Parti Kozlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title