Haberler

Ertan Acar Büyük İşler Peşinde

Güncelleme:

İletişim Sektörünün öncü markası, Anadolu'ya açılmaya Bursa'dan başlıyor

Türkiye İtibar Zirvesi ve Türkiye İtibar Endeksi gibi önemli projeleri ülkemize kazandıran İtibar Atölyesi ile birlikte, "Medya İlişkileri Danışmanlığı", "Reporttürk Kurumsal Kıymetler e-Dergisi", "Güzellik Sanatı e-Dergisi" ve PR-ASİST Press Relations Assistant Service'i gibi iletişim alanındaki önemli markaları bünyesinde barındıran Ertan Acar İletişim Sanatları Atölyesi'nin Bursa Temsilciğini yapılan özel bir anlaşma ile Bigworks Creative Strategy Agency üstlendi.

İletişim sektöründe öne çıkan kurumlardan biri olan Ertan Acar İletişim Sanatları Atölyesi'nin Kurucusu ve Başkanı Ertan Acar, gerçekleştirilen işbirliği ile Bursa iş dünyasının kurumsal iletişim alanında gereksinim duyduğu tüm hizmetlere artık çok daha yakınında bulabileceğini söyledi. Acar, "Uzun zamandır ülkemizin değişik kentlerinden, iletişim alanında faaliyet gösteren pek çok kurum ve ajanstan işbirliği ve temsilcilik talepleri alıyorduk. Bu konuda alt yapı hazırlıklarımızı tamamlayarak gelen talepleri yanıtlama kararı aldık" dedi.

Temsilcilik hakkı tanıma konusunda ise gayet titiz davrandıklarını kaydeden Ertan Acar, "Temsilcilik konusunda ilk adımı Bursa'da atıyoruz. Bursa gibi sanayisi güçlü, ülke ekonomisine yön veren kurum ve kuruluşların bulunduğu kentlere de temsilcilik vermeyi planlıyoruz. Amacımız temsilcilerimizle birlikte kendi sektörlerinde kanaat önderi olan markalara hizmet vererek, sektördeki gücümüzü artırmak ve sektörümüzün yarınlarına katkı sağlamak" diye konuştu.

"Temsilcilik vereceğimiz ajans ve kurumlarda bazı özellikler arıyoruz" diyen Acar, "Temsilcilik vereceğimiz ve yeni yol arkadaşlarımızın öncelikle ana faaliyet konusunun iletişim alanında olması gerekiyor. Bunun dışında bulunduğu kentte faaliyet ve hizmetleri ile öne çıkan, kentin kanaat önderlerince tavsiye edilen bir kurum olması olmazsa olmazımız. Ayrıca kurumun ihtiyaç duyulan teknik alt yapıya ve iletişim formasyonu almış yeterli insan kaynağına sahip olması gerekiyor" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title