Haberler

Ersun Yanal, Waris Majeed'in Satılmasına Onay Verdi

Güncelleme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 12 milyon Euro'yu aşan transfer teklifi alan Waris Majeed için "Satılsın" raporu verdi.

Trabzonspor'da takıma en az yararı dokunan ancak en çok transfer teklifi gelen oyuncu Waris Majeed... Henüz 2 golü bulunan oyuncu için bordo-mavililerin hocası, "Satalım" raporu verdi..

Bordo-mavililer sezona 22 yeni oyuncu ekleyerek başladı. Ancak Spartak Moskova'dan 6 milyon Euro'ya alınan Waris Majeed, diğer transferler Cardozo, Medjani, Belkalem, Mehmet Ekici, Yatabare kadar verimli olamadı. Sadece Lokeren ve Keçiören maçlarında ağları havalandırdı.

"WARIS'İ SATALIM, DEFANS OYUNCUSU ALALIM"

Buna rağmen en çok transfer teklifi de Ganalı oyuncuya yapılıyor. Manchester United'ın da gündemindeki Waris Majeed için son olarak Katar'dan 12 milyon Euro'yu aşan teklifler geliyor...

Transfer döneminde 67 milyon euro para harcayan, kasaya ise 11.7 milyon euro koyan bordo-mavililer özellikle savunmaya oyuncu arıyor. Teknik direktör Ersun Yanal ise yönetime sunduğu raporda, ısrarla yeni transfer yapılması baskısında bulunuyor. Hatta Yanal, "Waris'ten vazgeçebiliriz. Gelecek paraya Ocak ayı için daha verimli transfer yapabiliriz" raporunu sundu.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yönetimin tekliflere ve Yanal'ın raporuna nasıl bir yanıt vereceği merak konusu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spartak Moskova Trabzonspor Ersun Yanal Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

BonanzadanhasMobil-ANDROID:

Manchestern transfer gündeminde ama Trabzonda oynamio ironii

3
4
yanıtYanıtla
Trabzon Tonya'lı Ali Mobil-IOS:

Bence de satılsın, yerine çok iyi defans almak kaydıyla

6
0
yanıtYanıtla
Fedakar Mobil-IOS:

Bu varise 12 m euro verecek akillara sasiyorum yusufun yarisi olamaz ozaman yusufun degeri 50 m euro eder

6
0
yanıtYanıtla
sungur:

bu adama 12 milyon euro kim niye veriyor anlayamıyorum. tamam adamda yetenek var ama bir türlü kendini gösteremiyor

4
0
yanıtYanıtla
BEKİR AYDIN:

SATACAKTINIZDA NEDEN ALDINIZ KASADA PARA KALMAYINCAMI AKLINAZA GELİYOR SATMAK TRABZONU SAMPİYON YAPACAGIZ DİYE BAŞA GELİYOSUNUZ BU ŞEKİLDE SENDEN BİR CACIK OLMAZ BAŞKAN

0
2
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

manchester united yöneticileri bonzai falanmı kullanıyo 12 milyon euro diyo lan haber şakamısınız nesiniz bide onay verdi diyo ulan bu paraya değil onay yaninada şahin verilir ''onay şahin'' olmuş olur, tamam tama kızmayın berbat bir espriydi:)

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title