Haberler

Ersun Yanal Lig TV'de Yorumculuğa Başlıyor

Güncelleme:

Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan Ersun Yanal, yeni sezonda Lig TV'de yorumculuk yapacak.

Spor Toto Süper Lig'in başlamasına çok az bir süre kala yayıncı kuruluş Lig TV'nin futbol yorumcuları da belli oldu.

Geçtiğimiz sezon Mustafa Denizli ve Tümer Metin'i ekranlara getiren Lig TV, yeni sezon öncesinde sürpriz bir karar aldı.

Kasımpaşa ile yolları ayrılan Önder Özen'in yorumculuk hayatına yayıncı kuruluşta devam edeceği konuşulurken bu iddia gerçek çıkmadı.

TÜMER METİN İLE BİRLİKTE YORUM YAPACAK

Lig TV, yeni sezon öncesinde Mustafa Denizli'nin yerine bir başka teknik adam Ersun Yanal'ı getirme kararı aldı. Bu gelişmenin ardından Ersun Yanal ve Tümer Metin, yeni sezonda yayıncı kuruluşun iki önemli yorumcusu olarak görev yapacak.

Öte yandan Ersun Yanal'ın Lig TV ile yaptığı anlaşmada üç büyüklerden ve Milli Takım'dan teklif gelmesi halinde tazminat ödemeden ayrılma maddesinin yer aldığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Denizli Tümer Metin Ersun Yanal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (9)

abizer:

yaninada birkac sarisn koyun kendi neyki yorumu ne olacak bu cacikin

3
0
yanıtYanıtla
SsssMobil-IOS:

Takım çalıştırmayan değil çalıştıracak takım bulamayan olacak. Doğru amatör lige ancak orda takım bulur....

3
0
yanıtYanıtla
ALİ MEHMET:

ULAN BU ADAMI DA HARCADINIZ YA . NE İŞİ VAR YORUMCULUKTA

1
0
yanıtYanıtla
selman_72:

Yayını Bodrumdan, Teknesinden Yaptırır:))

1
0
yanıtYanıtla
Galatali:

Haaaah bir sen eksiktik sende yorumcu ol milettin cinlerini teoesine cikar yamuk yorumlarinla

0
0
yanıtYanıtla
yılmaz:

ister dinleyin ister dinlemeyin ersun hoca kadar emek verin sonra yorum yapın insaf be insaf. emeğe saygı biraz. ve insanların özel yaşamı kimseyi ilgilendirmez. bir ayna alın kendinize bir bakın. nedir bu ersun yanal düşmanlığı.

0
0
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI.:

Keskin sirke küpünü yakti. Belki Oda Söhreti tasiyamadi.

0
0
yanıtYanıtla
bu böyle:

önümüzdeki sezon onu daha önce kovan bir takımla sözleşme imzalar

0
0
yanıtYanıtla
arsiz:

kac ay yapacak yorumclu ayni antronluk yaptiyi gibi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title