Haberler

Ersun Yanal'ın Sözleşmesindeki Gizli Madde

Güncelleme:

LİG TV'de yorumculuk yapan Ersun Yanal sezon başında sözleşmesine "3 büyük takımdan teklif gelirse tazminat ödemeden ayrılırım" maddesi koydurduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan teknik direktör Ersun Yanal, sarı-lacivertli takıma geri dönmek istediğini imzaladığı sözleşmeyle ortaya koydu.

42 BİN İMZA TOPLANDI

Fenerbahçe Yönetimi, henüz takımı çalıştıran Pereira ile yollarını ayırma kararı almadı ancak Yanal'ın ismi gündemden düşmüyor. Sarı-lacivertli taraftarlar, teknik direktörlük koltuğuna yeniden Ersun Yanal'ın oturması için 42 bin imza topladı.

SÖZLEŞMESİNDEKİ ÖZEL MADDE

Fenerbahçe'yi şampiyon yaptıktan sonra geçen sezon başında kulüpten olaylı ayrılan Yanal'ın geri dönüş konusunda kendisi açısından bir sıkıntı görünmüyor. Eğer Fenerbahçe Yönetimi teklif yaparsa Yanal geri dönme sinyalini LİG TV ile olan sözleşmesinde verdi. LİG TV'de yorumculuk yapan Yanal sezon başında sözleşmesine "3 büyük takımdan teklif gelirse tazminat ödemeden ayrılırım" maddesi koydurmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

düşesMobil-ANDROID:

bende imza vermek istiyorum ersun yanal gelsin fb ye nasil yapcaz

4
1
yanıtYanıtla
Dogrucu Davut:

Ersun YANAL bir an önce takımın basına getırılmelı. . . 4. yıldızı takmak istiyorsak adres ersun yanal dır. . . azız sabretmiş olsa fb nın terim i olacaktı. . . teknik adamlar şampiyon yapmıyorsa aynı kadro ile ismail neden sampiyon yapamadı. . .

2
1
yanıtYanıtla
romantic:

Ersun Yanal gelmeli kesin.

2
1
yanıtYanıtla
akıllıol:

bu adamın gözlerinde sıkıntı var heralde

0
0
yanıtYanıtla
SVS:

BU MADDE GİZLİ İSE BEN NASI ÖĞRENDİM YA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title