Haberler

Ersun Yanal, Göztepe'den Yarım Sezon İçin 2 Milyon Euro İstedi

Güncelleme:

PTT 1. Lig'de mücadele eden Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil, Ersun Yanal'la görüştü. Tecrübeli hoca yarım sezon için 2 milyon Euro talep edince anlaşma sağlanamadı.

PTT 1. Lig'de sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Göztepe, peş peşe puan kayıpları sonrası lider Kardemir Karabükspor'un 9 puan gerisine düşünce radikal bir karar aldı ve teknik direktör Metin Diyadin ile yolları ayırdı.

BAŞKAN ERSUN YANAL'LA GÖRÜŞTÜ

Diyadin'in ayrılmasının ardından teknik direktör arayışına giren İzmir ekibi ilk olarak Ersun Yanal'a teklif götürdü. Kulübün sahibi Mehmet Sepil'in çok istediği Yanal ile görüşme yapıldı. Ancak tecrübeli teknik adam öyle bir para talebinde bulundu ki, sarı kırmızılılar hemen vazgeçmek zorunda kaldı.

ERSUN YANAL 2 MİLYON EURO İSTEDİ

"Tam yetki isterim ve kendi ekibimle çalışırım" diyen Yanal'ın, yardımcıları ile birlikte yarım sezon için 2 milyon Euro (6.6 milyon TL) talep ettiği öğrenildi.Halen Lig TV'de yorumculuk yapan Ersun Yanal'ın transferini rafa kaldıran Göztepe yönetimi, rotayı bir başka ünlü teknik adam; Ertuğrul Sağlam'a çevirdi. Son olarak Bursaspor'u çalıştıran Sağlam'a daha önce diğer PTT 1. Lig takımları Adana Demirspor ve Samsunspor'dan da teklifler gelmiş, ancak başarılı çalıştırıcı ikisini de reddetmişti.

Göztepe'nin öne sürdüğü koşulları beğenen Ertuğrul Sağlam'ın Göztepe'ye transferinin an meselesi olduğu belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ertuğrul Sağlam Mehmet Sepil Ersun Yanal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

Golge:

Ne zannediyorsun kendini Ersun şapkadan tavşan çıkaran sihirbazmı

9
0
yanıtYanıtla
Kadir:

Paraci bu adam. Pek de basarili degil. Fb nin basina kim gecse basarili olur.

6
0
yanıtYanıtla
Göz göz göz... izmirli:

Hani bu arkadaş önce İngiltere''ye sonra da Çin''e gidiyordu? Teknik direktörlük marifetlerini oralarda gösterecekti? Sonunda Göztepe''ye kadar uzanmış yolu anlaşılan.

5
0
yanıtYanıtla
SinirliMobil-IOS:

Normaldir çapkınlıklarına ancak yeter hatta az bile istemiş

2
2
yanıtYanıtla
lider:

evde hanım varken dışarıda mantofon beslemek kolaymı? para lazım para. adam zevke düşkün. az bile istemiş.

3
0
yanıtYanıtla
tomas:

yari sezon icin 2milyon yavas hocam

1
1
yanıtYanıtla
isa:

kaç hakemle kankaymış

1
0
yanıtYanıtla
Kariyer meselesiMobil-IOS:

Ney ?????

1
0
yanıtYanıtla
2023:

boşta kalınca

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title