Haberler

Ersun Yanal "Dur" Dedi

Güncelleme:

Fenerbahçe'de yönetim yeni sezon öncesi gidecek isimleri belirlemeye çalışırken teknik direktör Ersun Yanal'dan "bekleyin" talebi geldi.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal, takımdan gönderilmesi planlanan oyuncuları görmek için yönetimden süre istedi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 6+0+4 kuralını kesin olarak yürürlüğe sokmasının ardından yabancı sayısı fazla olan Fenerbahçe'de gidecek isimler Topuk Yaylası'nda yapılacak kamp sonrasında belli olacak.

Sarı lacivertlilerde takımdan ayrılma ihtimali yüksek olan oyuncular arasında Milos Krasic, Miroslav Stoch, Cristian Baroni, Raul Meireles ve Joseph Yobo yer alırken yönetimin bu isimlere kulüp arayışına Ersun Yanal "dur" dedi.

Fenerbahçe yönetimi yabancı oyuncuların çokluğu nedeniyle bazı isimleri takımdan gönderme kararı alırken Ersun Yanal'ın yönetimle yaptığı görüşme sonucunda Topuk Yaylası'nda yapılacak kamp sonrasını bekleme kararı alındı.

Tecrübeli hoca, "Oyuncuları görüp ona göre karar vermek istiyorum. Acele etmeyelim" dediği öğrenilirken Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin bu talebe olumlu karşılık verdiği öğrenildi.

(Fotospor)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Topuk Yaylası Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title