Haberler

Ersun Yanal'dan Aziz Yıldırım'a Gönderme

Güncelleme:

Ersun Yanal, F.Bahçe'yi çalıştırdığı dönemle ilgili soruya, "Gittiğim kulüplerde sorun olmadım. Bir kişi hariç..." cevabını vererek Aziz Yıldırım'a göndermede bulundu.

Fenerbahçe ile yolları olaylı bir şekilde ayrılan Ersun Yanal, Trabzonspor'la sözleşme imzaladıktan sonra ilk kez basının karşısına geçti. Yanal, Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemle ilgili sorulan sorulara cevap verirken "Gittiğim kulüplerde sorunun bir parçası olmadım. Çözümün bir parçası olmak adına ilişkilerimi kurmaya çalıştım. Bir kişi hariç..." sözleriyle Aziz Yıldırım'a göndermede bulundu.

"BİR KİŞİ HARİÇ HİÇBİR BAŞKANLA SORUN YAŞAMADIM"

Fenerbahçe'de taraftarların Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kendi lehine tezahürat yapmalarıyla ilgili olarak ise bordo-mavili ekibin teknik patronu, "Süreci net bir şekilde hepiniz biliyorsunuz. Ben çalıştığım kulüplerde sorunun bir parçası olmak istedim. Bir kişi hariç hiçbir başkanla, yöneticilerle sorun yaşamadım. Hep çözümün bir parçası olmak için çalıştım. Benim için önemli olan mutlu olacağımı hissettiğim yerde olmaktır. Çalıştığım kulübe hizmet etmekle sorumluydum. Bunu başardım. Eleştirilebileceğim yönler vardı. Burada mutlu olmak için varım. Olumsuz şeyler de insanı pozitif yönde etkiler. Çalıştığım o dönemde mutlu oldum ve burada da mutlu olmak için varım." dedi.

"PROVAKASYONLARIN İÇİNDE OLMAMAK İÇİN KAÇTIM"

8 ay önceki olaylı maç hakkında da konuşan Yanal, "Trabzonspor-Fenerbahçe maçında hızlı hareket edişimizin sebebi, provokasyonlara sebep olmamak içindi. Çok gergin bir ortam vardı. Bir an içinde sahayı terkedelim dedik. Sahada kalıp provakosyan yapmamak için bunu yaptım. Cesaret bunları yaparak olmaz. Cesaret, güç-kuvvetle ölçülmez, yeri geldiğinde kavgayı yapabilecek yüreğim de var. Ama kavganın içinde olmadım, tartışmanın içinde olmadım. Oradaki provakosyonun içinde olmadım ve olmamda" yorumlarını yaptı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Aziz Yıldırım Ersun Yanal Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (23)

muzafferMobil-ANDROID:

sen takım programını sevgiline gore yaparsan kicina tekmeyi yersin bunuda aziz Yıldırım yapar tek.

14
18
yanıtYanıtla
ali vuran:

ulan sende kendini erkek saniyorsan vay dunyanin halinekaradeniz zibintisi

11
14
yanıtYanıtla
Doğrum:

Allah Fenerbahçemizi Aziz''den kurtarsın, sıkıntısız maç izleyelim artık. maç gününde sevinçli duygularımızı özledik.

18
6
yanıtYanıtla
paşabahçeli:

düşün şu Fener in yakasından

9
14
yanıtYanıtla
:

AZİZBAHÇE de aslında teknik direktöre ihtiyaç yoktu zaten.

14
9
yanıtYanıtla
ulubatli sounessmobilWeb@haberler.com:

Ülkemiz malesef cirkin insanlarin yalan dolanlariyla rezil bir durumdadir...ersun beyi ADAM gibi göndermek yerine kendine yakisir sekilde iftira atip santaj yapip gönderen BAS SIKECI AZIZE kendi menfatini korumak icin onu cahil fb taraftarinin önüne atmistir Bis GSli olarak bu yil TS yi sampiyon olmasini cok istiyorum...

15
8
yanıtYanıtla
Hamsi kafası:

Sen cahil bir balık beyinli''sin bence

yanıt0
yanıt0
kadir murat:

sizden adam cikmazmi ya kardesim. . . 4x4 cin con lu. . .

yanıt0
yanıt0
alim@m.m:

Ne soz ne o trabzon sampiyon olur sizin gibi satiilmis insan gormedim

yanıt0
yanıt0
YılmazMobil-IOS:

Ne demek kadıköye nasıl gelecek?! Bizi açık ara şampiyon yapmış teknik direktörü mu yuhalayacaz? Ayıptır! O bizi terketmedi, gönderildi!

17
5
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title