Haberler

Ersun Yanal, Aziz Yıldırım'ı Kutladı

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Aziz Yıldırım'ın 11.kez başkan seçilmesinin ardından bir mesaj yayınladı.

Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi ve kulüp tarihine geçti. Aydınlar ile yarıştığı Fenerbahçe Kongresi'ni "3 Temmuz'un hesaplaşması" olarak tanımlayan Yıldırım, rakibini 3'e katlayarak büyük bir zafer kazandı! Yıldırım kullanılan 9380 oyun 6821'ini almayı başardı.

YANAL'DAN TEBRİK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, dün yapılan seçimde bir kez daha başkanlığa seçilen Aziz Yıldırım'ı kutladı. Yanal, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'ye yakışan bir seçim olmuştur, başkanımız Aziz Yıldırım'ı kutluyorum." ifadelerini kullandı.

AYDINLAR 2383 OYDA KALDI

Kongre Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, başkan adaylarının oylarının sayımının tamamlanmasından sonra sonuçları açıkladı. Konuşmasına "Kazanan Fenerbahçe oldu, kazanan Aziz Yıldırım oldu" diye başlayan Küçük, daha sonra kongrede toplam 9 bin 380 oyun kullandığını, Aziz Yıldırım'ın 6 bin 821 oy, Mehmet Ali Aydınlar'ın 2 bin 383 oy aldığını, 176 oyun ise geçersiz sayıldığını kaydetti.

AZİZ YILDIRIM'IN LİSTESİ

Asil Üyeler: Abdullah Kiğılı, Mithat Yenigün, Mahmut Nedim Uslu, Nihat Özbağı, Ahmet Özokur, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Ender Alkaya, Ahmet Tahir Perek, Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Deniz Tolga Aytöre, Mehmet Şekip Mosturoğlu, Turhan Şahin, Erhan Türkoğlu

Yedek Üyeler: Ünal Uzun, Hakan Dinçay, Mehmet Selim Kosif, Mustafa Serdar Erkan, Yalçın Haker, Metin Doğan, Selim Sapan.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mehmet Ali Aydınlar Aziz Yıldırım Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title