Haberler

Ersan İspanya'da Yok

Güncelleme:

NBA'de Milkwaukee Bucks forması giyen Ersan İlyasova, sakatlığı nedeniyle Dünya Kupasında oynayamayacak.

Ergin Ataman'ın koçluk görevine getirildiği A Milli Erkek Basketbol Takımı için talihsiz bir haber geldi. Yıldız oyuncu Ersan İlyasova'nın 2014 Dünya Kupası'nda sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği açıklandı.

Basketbol kariyerini NBA'de Milwaukee Bucks forması altında sürdüren Ersan İlyasova'nın bir süredir oynamasına engel olan sağ ayak bileği sakatlığı nedeniyle NBA sezonunu kapattığı ve bu sakatlığın onun Eylül ayında İspanya'nın ev sahipliğinde organize edilecek Dünya Kupası'nda da forma giymesine de engel olacağı öğrenildi.

— Andrew Gruman (@AndrewGruman) 27 Mart 2014

Fox Sport'tan Andrew Gruman'ın milli oyuncuya dayandırdığı habere göre, eklemlerinde ciddi bir şişme sorunu yaşayan milli basketbolcu, tedavisini sürdürmesine karşın en az iki ay dinlenmesi gerektiğini ve büyük ihtimalle A Milli Takım ile 2014 Dünya Kupası'nda oynayamayacağını söyledi.

Kuzey Carolina'da gelecek hafta bir başka doktor tarafından da tedavi edilecek İlyasova hakkında Bucks Genel Menajeri John Hammond ise oyuncunun ameliyat olmak yerine şu an tedavi sürecini takip ettiğini belirtti. Hammond, Ersan'ın milli takım kampına yetişip yetişemeyeceği hakkında bir bilgi vermedi.

14 galibiyet-58 mağlubiyetle ligin en kötü takımı konumundaki Bucks adına bu sezon 55 maça çıkan Ersan İlyasova, 11.2 sayı, 6.2 ribaunt ve 1.3 asist ortalamaları ile oynamıştı. Milli yıldız son maçına ise 23 Mart'ta Sacramento Kings karşısında çıkmıştı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

ersan ilyasova ergin ataman İspanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title