Haberler

Ersan Gülüm: Biz Gideriz Ankara'da da Şampiyon Oluruz

Güncelleme:

Beşiktaşlı futbolcu, zor bir sezon geçirdiklerini belirterek, "Hiç kimse bize stadını vermek de istemiyor ama biz gideriz Ankara'da da şampiyon oluruz." dedi.

Beşiktaşlı futbolcu Ersan Adem Gülüm, zor bir sezon geçirdiklerini belirterek, "Hiç kimse bize stadını vermek de istemiyor ama biz gideriz Ankara'da da şampiyon oluruz. Biz birbirimizle kenetlendikten sonra bizi kimse yenemez" dedi.

Şampiyonluk yolunda kıyasıya mücadele devam ederken, zirvenin sahibi Beşiktaş'ın başarılı stoperi Ersan Adem Gülüm, bugün sabah saatlerinde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde önemli açıklamalarda bulundu.

"HER MAÇ FİNAL MAÇIYDI"

Pazartesi günü oynanan ve galibiyetle sona eren Karabükspor maçının zor olacağını bildiklerini ifade eden deneyimli defans oyuncusu, "Artık onlar için her maç final maçıydı. Ama biz daha çok istedik. 90+6. dakikada da golü bulduk. 7 dakika uzatma bizim için uğur dakikaları niteliğindeydi. Şu son haftalara girildikçe kim puan kaybederse onun işi daha zor olacak. Golün son dakikalarda gelmesi de bizim açımızdan ayrı bir şey oldu" ifadelerini kullandı.

Son oynanan Karabükspor maçında yaşadığı sakatlık hakkında da bilgi veren Ersan, "Güzel bir tedavi sistemi uygulandı. Yarın tamamen hazır olacağımı düşünüyorum" yanıtını verdi.

"DAHA ÇOK İSTİYORUZ, DAHA ÇOK ÇALIŞIYORUZ"

"Kulüp olarak hepimiz bir havaya girdik" diyen Beşiktaşlı futbolcu Ersan Adem Gülüm, şampiyonluk yolundaki şansları hakkında ise, "Biz rakiplerimizden daha çok istiyoruz, daha çok çalışıyoruz. Sezona herkesten daha erken başladık. Daha fazla maç oynadık ve daha fazla deplasman oynadık. Rakiplerimiz kim olursa olsun onlardan daha çok mücadele etmemiz gerektiğini de biliyoruz. Son 6 haftada herkes birbirini yenmeye çalışıyor. Biz maç maç bakıyoruz. 6 haftalık periyotta bu böyle olsun şeklinde düşünmüyoruz. Önümüzdeki maça odaklanmış durumdayız. Bu hafta da Trabzon'da iyi mücadele edip kazanmak istiyoruz. Zirvedeyiz ve kozla bizim elimizde. 6 hafta boyunca bütün maçları kazanıp, biz şampiyon olacağız. Herkes bunu biliyor. Bizden daha iyi mücadele eden bir takım yok bu ligde. Daha genciz ve daha istekliyiz. Takım ve kulüp olarak buralara gelmek için o kadar çaba sarf ettik. Hiç kimse bize stadını vermek de istemiyor ama biz gideriz Ankara'da da şampiyon oluruz. Biz birbirimizle kenetlendikten sonra bizi kimse yenemez" açıklamasını yaptı.

"BİZ ÇABALAYARAK, TAKIM HALİNDE BURAYA GELDİK"

Baskı altında olup olmadıklarının sorulması üzerine başarılı defans oyuncusu, şöyle konuştu:

"Baskıyı kendin oluşturursun. Baskı niye olsun ki? Lideriz ve kendimizi baskı altında hissetmediğimiz için birinciyiz. Biz çabalayarak, takım halinde buraya geldik. Trabzonspor'la bir maçımız var ve onu da biz kazanacağız. Takımın üzerinde bir baskı olduğunu düşünmüyorum. Bizim kulüp içerisinde dostluklarımız ve arkadaşlıklarımız gayet iyi ve rahatız. Trabzon'da da normal bir maça çıkar gibi oynayacağız."

"'ŞAMPİYON OLACAĞIZ' DİYORSAN ŞAMPİYON OLURSUN"

Ersan, Slaven Bilic'in geçen sene takıma geldiğini ve bir sistem oturttuğunu hatırlatarak, "Bu sezon da Sosa, Demba Ba ve Töre gibi oyuncular takıma dahil oldu. Geçen seneye göre daha iyi oynayan oyuncular var. Biz bir takım olduğumuz için buralara geldik. Sen kendi içinden, 'şampiyon olacağız' diyorsan şampiyon olursun. Baktığınızda Karabük maçında iyi futbol oynamadık ama iyi mücadele ettik. O maçta kazanmamız için risk almamız lazımdı ve biz de o riski aldık" dedi.

Ligde bugüne kadar 3 kırmızı kart gören Pedro Franco'yu kart görme konusunda tutamadıklarını dile getiren Ersan, "Şimdi de Necip'i kart görmemesi için tutamıyoruz" diyerek arkadaşlarına esprili bir göndermede bulundu.

"ŞAMPİYONLUK KADERİMİZE YAZILDIYSA, YAZILMIŞTIR"

Başarılı futbolcu, şampiyonluğu rakiplerinden daha çok istediklerini söyleyerek, "Şampiyonluk kaderimize yazıldıysa yazılmıştır. Herkesten daha çok bunu istediğimiz ortada. Baktığımızda Liverpool'u, Tottenham'ı yenmişiz, Avrupa'da önemli bir başarı kazanmışız. Şimdi kim hak ediyor? Biz şampiyon olacağız inşallah. Böyle çalışmaya devam edersek biz şampiyon oluruz" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ersan Gülüm Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title