Haberler

Erol: "Üzerimize Düşen Görevi Layıkıyla Yapalım"

Adana Orman Bölge Müdürlüğü, merkez ve taşra birimleriyle istişare toplantılarına başladı.

Adana Orman Bölge Müdürlüğü, merkez ve taşra birimleriyle istişare toplantılarına başladı.

Orman Bölge Müdürü İsmet Erol, teknik ve idari şube müdürleriyle birlikte işletmeleri ziyaret ederek hem 2016 yılı faaliyet sonuçlarını hem de devam eden 2017 yılı programlarını masaya yatırdı. İlk istişare toplantılarını geçen hafta içinde Saimbeyli, Pozantı ve Adana'da yapan Erol, alınan başarılı sonuçların memnuniyet verici olduğunu ifade ederken aynı zamanda bazı aksama ve yetersizliklerden kaynaklanan sorunlara dikkat çekti.

İşletme müdürlüklerinin toplantı salonlarında ayrı ayrı gerçekleştirilen istişarelerde, önce tüm personel ile bir araya gelen Erol ve beraberindeki şube müdürleri, işletmenin teknik kadrosuyla yıllık program detaylarına girerek mevcut bütçe imkanları çerçevesinde ve tasarruf tedbirlerine uygun hareketle en başarılı sonuçların alınacağı 2017 hedeflerini belirledi. Erol, "Kişiler ve makamlar önemli değil herkes bizim için çok değerlidir. Görev anında ve yerinde ağırlığımızı bilelim, halkla devamlı ve iyi ilişkiler içinde olalım, devlet hizmeti önceliklidir üzerimize düşen görevleri layıkıyla yapalım, aksi takdirde hem kendimiz hem de devletimiz zarar görür" dedi.

Ayrıca sosyal medya kullanımına dair bilgi güvenliği ve gizliliği prensiplerine mutlaka riayet edilmesini istedi. İşletme karlılığını artırmak için tasarruf tedbirlerine uyarak daha verimli ve daha az masraflı çalışmanın önemine de dikkat çeken Adana Orman Bölge Müdürü İsmet Erol, işletme müdürlerinin sunumlarında ileri sürdükleri bazı sorunların çözümlerine dair bir takım önerilerde bulundu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saimbeyli Pozantı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title