Haberler

Erol Köse: Gülşen Kayınvalidemi Arayıp Damadınız Şu An Yatağımda Demiş

Güncelleme:

Köse, kendi programında, "Gülşen kayınvalidemi arayarak damadınız şu an benim yatağımda, inanmıyorsanız fotoğrafını çekip atayım demiş." dedi.

Tvem'de ekrana gelen Pelin Çini, Erol Köse ve Tayyar Işıksaçan'ın sunduğu Her Şeyi Konuşalım'ın bu sabahki yayınında Erol Köse şarkıcı Gülşen'le ilgili iddialarda bulundu.
Erol Köse Gülşen'in eski kayınvalidesini arayarak kendisini ihbar ettiğini söyledi.

İşte Erol Köse'nin o açıklamaları:

"DAMADINIZ ŞU AN BENİM YATAĞIMDA"

Gülşen kayınvalidemi arayarak damadınız şuan da benim yatağımda inanmıyorsanız fotoğrafını çekip atayım demiş. Ben uyuduğumda Gülşen uyuma taklidi yaparak her gece Kayınvalidemi aramış. Telefon ekstreleri hala bende durur. Aksini iddia edene de sunarız. Eski eşim Ajlan Hanım'ı da 'boşayın' diye rahatsız etti! Gülşen'e telefon ekstrelerini yolladığımda ona 'masken düştü' dedim! O hafta gelinlik provası vardı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Erol Köse Gülşen Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (81)

Zeyn teyyareMobil-IOS:

Cok sukur iyiki Kurdish im...

16
75
yanıtYanıtla
haha:

EDEBSİZLER BİDE MARİFETMİŞ GİBİ ANLATIYOR.

87
2
yanıtYanıtla
asabi:

ikiside iğrenç şahsiyetler

81
4
yanıtYanıtla
ahmet cavus:

yatmasaydin oda kaynanana bir sey demezdi

74
6
yanıtYanıtla
Ahlak bir toplumun direğidir:

terbiyesizlikten de öte zina yaptığını, karısını aldattığını açıkça itiraf ediyor. . bu insanları medya kanallarına konuk edenlere de şaşmamak elde değil! Sesiyle var olamayanlar, ahlaktan yoksun çıkışlarıyla var olmaya çalışıyorlar yazık!Karısı bence bu haberi mahkemeye delil sunarak gülşenden ve kendisinden maddi manevi dava açmalı. . adam resmen ağzıyla belgeliyor. .

74
5
yanıtYanıtla
MedoxmobilWeb@haberler.com:

Bir kadının zaafını kullanarak gündeme gelmek istiyen bir adam olsa olsa dünyanın en karektersiz ve şahsiyetsiz adamıdır.

59
5
yanıtYanıtla
nike hercules:

Erol köse ne adamsın, güya konusup dikkat çekeceksin ama gördüğün gibi herkes sana sövüyor, sus artık kapa şu çeneni, daha fazla madara olma. . . bıktık senden de boş ve seviyesiz konusmalarından da, pis ilişkilerinizden de. . . hadi yürrü anca gidersin, bekleme yapma devam et. . .

57
7
yanıtYanıtla
.......mobilWeb@haberler.com:

bu Köse bayagi oldu kaybolali böylemi çıktı piyasaya mahalle karilari gibi laf yapiyo ağzı. Sen utanmiyormusun yaptığın rezilligi çıkıp anlatmaya bide diyo eşimi arıyordu terbiyesiz bodur

59
2
yanıtYanıtla
xxxmobilWeb@haberler.com:

Sen de evli halinle başka karilarla yatmasaydin ozaman malzeme vermezdin eline. Bi de gelinlik provasi varmis. Marifet gibi anlatiyor

42
5
yanıtYanıtla
alimobilWeb@haberler.com:

Ne pislik bir herifsin sen be..insan birlikte oldugu kadinin arkasindan boyle tv de alcakca konusmaz..edep

44
3
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title