Haberler

Erol Büyükburç'un Cenazesinde Ortaya Çıkan 2 Kişiye Tepki

Erol Büyükburç'un cenazesinde ortaya çıkan 2 kişi "Hakkımızı helal etmiyoruz" diye bağırdı.

Erol Büyükburç'un cenazesinde ortaya çıkan 2 kişi "Hakkımızı helal etmiyoruz" diye bağırdı. Büyükburç'un yakın çevresi bu kişilere tepki gösterdi. Tepki ara sokaklarda da devam etti, zaman zaman yumruklaşmaya dönüştü.

Ünlü sanatçı Erol Büyükburç'un Levent Camii'ndeki cenaze töreninde olay çıktı. İmam helallik istediği sırada camiye sonradan gelen iki kişi "Hakkımızı helal etmiyoruz" diye bağırdı. Cemaatin tanımadığı bu kişiler, tepki üzerine camiden uzaklaştırıldı. Biri sakallı ve şalvarlı olan bu kişiler, "Bunlar gençlerimizi yozlaştırdı" diyerek protestosunu sürdürdü. Cenazeye katılanlar ise "Şov yapıyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. Tepkiler üzerine 2 kişi camiden çıkarıldı. Ancak Büyükburç'un yakın çevresinden bazı kişiler, bu kişilerin peşinden gitti.

Tepki Levent'in ara sokaklarında sürdü. Araya Beşiktaş Belediyesi zabıta ekipleri girmeye çalıştı. Ancak tepki zaman zaman tekme ve yumruklu hale dönüştü. Bu kişiler, kim oldukları sorusuna "Biz Türk öz halkıyız" karşılığını verdi. "Neden hakkınızı helal etmiyorsunuz?" sorusuna da "Bunların açtığı yolda gençlerin ne hale geldiğini görüyorsunuz" karşılığını verdi. Olaylar ara sokaklarda uzun süre devam etti. Törende İstanbul Valisi Vasip Şahin de yer alıyordu. Ancak olaylar sırasında çevrede hiçbir polisin olmaması dikkat çekti. Cenazeyi karıştıran 2 kişi, zabıtalar tarafından uzaklaştırıldı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erol Büyükburç Levent Camii İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title