Haberler

Eroin Satarken Yakalanan Genç Tutuklandı

İstanbul'dan getirdiği eroini Samsun'da bir kişiye satmak isterken yakalanan genç, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay, İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri alınan istihbarat doğrultusunda İstanbul'dan yolcu otobüsü ile Samsun'a gelen 24 yaşındaki A.Y.'yi takibe aldı. A.Y., bir kişiye uyuşturucuyu teslim etmek isterken polisi fark edince uyuşturucu paketini kendisini karşılayan otomobilin içine attı. Otomobilin içinde 3 ayrı poşet içinde 50 gram eroin ele geçti. Olayla ilgili A.Y. ile uyuşturucu satmak istediği şahıs gözaltına alındı.

İfadesi alınan uyuşturucu almak isteyen şahıs savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakılırken, A.Y. ise "uyuşturucu ticareti" suçundan bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren A.Y., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul İlkadım Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title