Haberler

Eroğlu: "Türkiye Daha da Büyüyecek, Güçlenecek"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Artık Türkiye'nin kaybetmeye tahammülü yok. Türkiye daha da büyüyecek, güçlenecek.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Artık Türkiye'nin kaybetmeye tahammülü yok. Türkiye daha da büyüyecek, güçlenecek. Onun için, bundan sonra sürekli istikrar için 'evet' diyoruz." dedi.

Eroğlu, Sinanpaşa ilçesinde düzenlenen toplu temel atma ve açılış töreninde, barajların sadece toprağı sulayıp, insanlara su vermediğini aynı zamanda dostluklar da kurduğunu söyledi.

Türkiye olarak Cibuti'de dostluk barajı yaptıklarını, Kıbrıs'a dostluk suyu götürdüklerini ifade eden Eroğlu, şunları kaydetti:

"Türkiye, özellikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çok büyüdü, gelişti. Türkiye şu anda artık küresel bir güç Allah'ın izniyle. Yeni bir sistem geliyor cumhurbaşkanlığı sistemi. Yani yeni bir yönetim sistemi geliyor, rejim sistemi değil. Rejim, Cumhuriyet yerinde kalıyor. Biz milletvekilleri olarak vazifemizi yaptık. Artık 16 Nisan'da söz de, karar da sizin. Büyük Türkiye için 'evet' diyoruz. Bazıları diyor ki 'Efendim bu rejim değişikliği' Hayır öyle bir şey yok."

"Artık Türkiye'nin kaybetmeye tahammülü yok"

Eroğlu, her şeyin millet için olduğunu, yaptıkları her şeyi gençlerin istikbali için yaptıklarını dile getirerek, bu nedenle kararlarının 'evet' olduğunu aktardı.

Türkiye'nin parlementer sistem yüzünden geçmişte çok şey kaybettiğini anlatan Eroğlu, "Artık Türkiye'nin kaybetmeye tahammülü yok. Türkiye daha da büyüyecek güçlenecek. Onun için bundan sonra sürekli istikrar için 'evet' diyoruz." şeklinde konuştu.

CHP'li vatandaşlara da seslenen Eroğlu, "AK Parti, MHP tam destek veriyor. Allah razı olsun hepsinden. CHP'ye gelince CHP'li yöneticileri boşverin ama burada CHP'ye gönül vermiş olan kardeşlerime sesleniyorum. Kardeşler büyük Türkiye için siz de lütfen 'evet' deyin. Tereddütünüz varsa komşularınıza sorun, lütfen siz de 'evet' deyin. Yukardakilere bakmayın." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Veysel Eroğlu Sinanpaşa Türkiye Cibuti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title