Haberler

Ernardo Gomez'e Taraftar Morali

Görüntü Dökümü :

Taraftarların Ernardo Gomez'i karşılaması

Gomez'in açıklaması

Taraftar Sadullah Kaldırım'ın açıklaması - Sakatlıktan çıkan Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un pasör çaprazı mevki oyuncusu Ernardo Gomez'e, taraftar moral verdi

Sakatlıktan çıkan Erkekler Voleybol 1. Lig ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un pasör çaprazı mevki oyuncusu Ernardo Gomez'e, taraftarlar moral verdi.

Pazar günü sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak İnegöl Belediyespor'un taraftarları, omzundan sakatlık geçiren ve 1 aylık tedavinin ardından takımla çalışmalara başlayan Venezuela vatandaşı Ernardo Gomez'e destek verdi.

Taraftarların daveti üzerine ilçedeki bir kıraathaneye gelen Gomez, meşaleler ve tezahüratlarla karşılandı.

Kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden Gomez, şöyle konuştu:

"Gerçekten çok iyi bir sürpriz oldu benim için. Bizi desteklediğiniz için teşekkür ederim. Salona gelip bizi desteklemeniz ve gerçekten bunu beraber yapmamız çok iyi. Bizim için salona geldiğiniz zaman ekstra güç veriyorsunuz. Bunun için teşekkür ediyorum. Sizinle kendimizi daha güçlü hissediyoruz."

Taraftarlar adına açıklama yapan Sadullah Kaldırım, sakatlıktan çıkan Gomez'e, Beşiktaş maçı öncesi moral vermek için böyle bir organizasyona imza attıkların söyledi.

Kaynak: AA / Spor

İnegöl Belediyespor Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title