Haberler

Domuz Bağı Cinayetinde Gözaltı Sayısı 10'a Yükseldi

Güncelleme:

İstanbul'da domuz bağıyla bağlanan Hagop Yakup Demirci'nin ölümüne, eşi Seta Ayda Demirci'nin de yaralanmasına neden olan olayda, gözaltına sayısı 10'a yükseldi.

Şişli Harbiye'de Ermeni yaşlı çifti domuz bağı ile bağlayarak, 85 yaşındaki Hagop Yakup Demirci'nin boğularak ölümüne, 79 yaşındaki eşi Seta Ayda Demirci'nin de yaralanmasına neden olan olayda, gözaltına sayısı 10'a yükseldi. Yaşlı çiftin olduğu binaya yan binanın çatısındaki camı kırarak girdiği belirlenen zanlıların, binaya giriş ve çıkışları ile çeşitli yerlerde taksi değiştirmeleri güvenlik kameralarına yansıdı.

EVDE ÇALIŞAN İKİ KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

Şişli Harbiye Cumhuriyet Caddesi üzerindeki binada yaşanan ve domuz bağı ile bağlanması sonucu 85 yaşındaki Ermeni Hagop Yakup Demirci'nin boğularak ölümüne, 79 yaşındaki eşi Seta Ayda Demirci'nin yaralanmasına neden olan olayda flaş bir gelişme yaşandı. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar çerçevesinde dün akşam saatlerinde, yaşlı çiftin eski ve yeni hizmetçisi olan 2 kişi daha gözaltına alındı. Bu kapsamda gözaltına alınanların sayısı 10'a çıkmış oldu.


ÇATIDAKİ CAMI KIRARAK DİĞER BİNAYA GEÇTİLER

Diğer yandan geçtiğimiz gün gözaltına alınan Ermenistan uyruklu A.A., A. E., S. B., M. E., L. B., N. B., A.M., C. M., Asayiş Şube Müdürlüğünde devam eden sorgularında, polise olayı yaptıklarını itiraf ettikleri öğrenildi. Şüphelilerin birinin üzerinde yapılan aramada Hagop Yakup Demirci'den gasp ettikleri kol saati ile 20 bin dolar çıktığı belirlenirken, şüphelilerden birinin Demirci çiftinin yanında çalıştığı ortaya çıktı. Ayrıca zanlıların olayın gerçekleştirdiği binaya, yan binanın çatışının camını kırarak girdikleri ve yaşlı çiftin evinin kapısını levyeyle açarak eve girdikleri öğrenildi.


Yan binanın çatısan çıkan hırsızlar, yaşlı çiftin binasının çatısındaki
camı kırarak içeri girdiler.


GİRİŞ VE ÇIKIŞLARI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan, olayı gerçekleştiren zanlıların olayın gerçekleştirdiği binaya giriş ve çıkışları ile taksi değiştirmeleri güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, zanlıların ilk olarak çiftin yaşadığı binanın yanındaki binaya giriyor. Burada olayı gerçekleştiren zanlılar, içeriden para ve altın yüklü çantalarla çıkıyor.

KAÇARKEN 3 TAKSİ DEĞİŞTİRDİLER

Binadan çıkan 3 zanlı yoldan bir taksi çevirip biniyor. Ardından zanlılar polislerin kendilerini takip edeceğini düşünerek Fatih Zeyrek'de taksiden iniyor. Buradan alt geçide yürüyen zanlılar burada 20 dakika bekledikten sonra başka bir ticari taksiye biniyor. Bu taksiye bindikten sonra Aksaray Metrosu'nda inen zanlılar burada kendilerini bekleyen ve 10 gün önce Pendik'ten kiraladıkları öğrenilen beyaz renkli bir otomobile biniyor. Beyaz otomobile binen zanlılar, Kumkapı'ya gelerek burada üstlerini değiştiriyor. Üstlerini değiştiren zanlılar Fatih'ten Gürcistan'a gitmek için otobüse binmeye gidiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Harbiye Şişli 3. Sayfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (2)

doğmatik:

ben de ırkçı türk saldırısı sanmıştım. Artık nsıl aklımıza kazıdılarsa. Sonra baktım hepsi ermeniymiş !!!

6
1
yanıtYanıtla
Artin:

Hanımım Ermenistanlı 16 yıldır evliyiz ve çok hanım bir eş bir gerçek var Türkiye''deki Ermenilerden farklılar bu doğru ama herkes aynı olabilir mi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title