Haberler

Ermenek'te Patlama: 2 Yaralı

Karaman'ın Ermenek ilçesinde 75 yaşındaki Kazım Çetin ve aynı yaştaki eşi Şadiye Çetin, çay demlemek için ocağa su koydukları sırada mutfak tüpünden sızan gazın patlaması sonucu yaralandı.

Karaman'ın Ermenek ilçesinde 75 yaşındaki Kazım Çetin ve aynı yaştaki eşi Şadiye Çetin, çay demlemek için ocağa su koydukları sırada mutfak tüpünden sızan gazın patlaması sonucu yaralandı. Vücutlarında hafif yanıklar oluşan yaşlı çift hastanede tedavi altına alındı. Olay, bugün saat 09.30 sıralarında Ermenek İlçesi'ne bağlı Görmeli Köyü'nde meydana geldi. Kazım Çetin ve eşi Şadiye Çetin, sabah kahvaltı için hazırlık yaptıkları sırada çay demlemek için ocağa su koymak istedi. Bu sırada mutfak tüpünden sızan gazın patlaması sonucu yaşlı çift yaralandı. Vücutlarında hafif yanıklar oluşan yaşlı çift ambulansla Ermenek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Evin mutfak bölümü ise kullanılmaz hale geldi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karaman Ermenek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title