Haberler

Ermenek'te Maden Ocağında İşçilerin Mahsur Kalması

Güncelleme:

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Ermenek'te mahsur kalan işçilerin arama kurtarma çalışmasında maden ocağının %87'sinin tarandığını belirtti.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Ermenek'te mahsur kalan işçilerin arama kurtarma çalışmasında maden ocağının yüzde 87'sinin tarandığını belirtti.AFAD yetkililerinden alınan bilgiye göre, 25 kasım tarihi itibariyle maden sahasında 1692 metrenin taraması gerçekleştirildi. Maden içinin yüzde 13'ünü kapsayan 247 metrelik kısım için çalışmalar sürüyor.Kazanın yaşandığı günden itibaren nefeslik ve desandre bölümlerinden başlayarak devam eden çalışmalarda alanın yüzde 87'sininin taraması gerçekleştirildi. Öte yandan AFAD, 8 işçinin arama kurtarma çalışmasıyla ilgili grafik ve görüntü yayınladı. Görüntülerde, desanre bölümünde işçiler, arkadaşlarına ulaşabilmek için yoğun çaba sarf ediliyor.İşçilerin bir kısmı kazmalarla kömür karışımlı toprağı kazarken diğer işçiler de küreklerle vagonlara dolduruyor. İlerleme sağlanan yerlerde başka bir grup işçi de tahkimat çalışması yapıyor. .

Kaynak: AA / Güncel

Ermenek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title