Haberler

Erman Toroğlu: Volkan Dönerse Milli Takım'ı Bırakırım

Güncelleme:

Yorumcu Erman Toroğlu, Kazakistan maçında küfür edildiği gerekçesiyle sahayı terk eden Volkan Demirel'in geri dönmesi halinde Milli Takım'ı bırakacağını söyledi.

Yorumcu Erman Toroğlu, A Milli Takım'a yeni dahil edilen Yunus Mallı ile ilgili değerlendirmede bulunurken, Ay Yıldızlı ekipteki kalecilik konusuna da değindi. A Spor'da yayınlanan 'Takım Oyunu' programında çarpıcı açıklamalarda bulunan Toroğlu, Volkan Demirel'in dönmesi halinde Milli Takım'ı bırakacağını ifade etti.

"YUNUS İYİ OLSA BIRAKMAZLARDI"

Eski hakem Toroğlu, "Almanlar bu işi kafaya koysalardı Yunus Mallı'yı bize bırakırlar mıydı? Mesut Özil'de Alman Federasyonu çok bastırdı, buna pek bastırmadı zannediyorum. Alman'ın işine gelse Alman alırdı. Tabi onun da bizi tercih etmesine sebep Fransa'ya gidişimiz. Fransa'ya gitmeseydik kabul etmezdi herhalde. Çünkü sahneye çıkacak, burada çıkamayacak. Kaç yaşında bu çocuk 21, bir Dünya Kupası daha 4 sene sonra, 25 yaşında. Burada garanti gidecek." dedi.

"VOLKAN DEMİREL DÖNERSE BIRAKIRIM"

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in Milli Takım kadrosuna davet edilmemesi hakkında ise Erman Toroğlu, "Bazı şeylerin prensibini yapacaksınız. Bir tane maç alacağım diye bazı değerlerinizi yemeyeceksiniz. Bazı değerlerinizi kaybederseniz hiçbir şey yapamazsınız. Ben Volkan Babacan'ı; bu kadar getirmiş adamı satacağım, Volkan Demirel'i; sahayı terk etmiş adamı getireceğim. Bunu konuşmak bile bana tuhaf geliyor. Eğer Volkan Babacan oynamasın, Volkan Demirel oynasın milli takımı dört sene dondururum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Demirel Erman Toroğlu Yunus Mallı Kazakistan Spor Haberler

500

Yorumlar (37)

FB42:

erMAL köroglu sen kimsin lan milli takımı böyle tutacaksan tutma zaten. Senden aslında iyi şovmen olur sen en iyisi sirke git

11
17
yanıtYanıtla
muslera:

volkan dönerse milli maçı seyretmem

10
14
yanıtYanıtla
CEMAL KARACİĞER:

MİLLİ TAKIM SANA MI KALDI Kİ ?

15
8
yanıtYanıtla
CEMAL KARACİĞER:

TORİGOĞLU SENİN HAKEMLİĞİNİ DE SEVMEZDİM . EY EYYAMCI GOYGOYCU . VOLKANIN MİLİ TAKIMA VEYA MİLLİ TAKIMIN ŞU AN VOLKANA MI İHTİYACI VAR DA DURUP DURUP Bİ ŞEYLER YUMURTLUYORSUN . . .

11
8
yanıtYanıtla
sakaryalı:

sen toroglu sen kendin hakemlik döneminde nasıldın nasıl hakemligi bıraktın sanamı kaldı o oynar oynamaz fatih hoca işini bilir sen dönekler gibi gezmene bak milli takımı sana bırakmazlar

15
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın ali goren:

senin mili takimi tutsan tutmasan ne olur hiyar hiyardir senin zaten krakter denensey yok arsiz in birisin seni tv yona cikartanda hayir gelmez

9
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

VOLKANI MİLLİ TAKIMA İSTEMİYORUZ. . . !!! VOLKAN GELECEĞİNE GİTSİNLER PTT 1. LİG TEN BİR KALECİ GETİRSİNLER ONDAN DAHA İYİ. AYIYI İSTEMİYORUZ MİLLİ TAKIMDA. MAÇ İZLEME KEYFİMİZİ BOZUYOR.

6
5
yanıtYanıtla
yener:

bende erman tv ye çıkarsa o tv yi seyretmem demiştim ermanın benden ne ferkı var milli takımı bırakacakmış tın

9
1
yanıtYanıtla
recai:

sen git kabzımal işinle uğraş, gezmediğin kanal kalmadı, sen hâlâ konuşuyor musun? Bende senin sözde yorumlarının yapıldığı kanalları bırakıyorum, taa ki sen o kanaldan ayrılana kadar. Senin hakemliğini de gördük. Oynat uğur''cuğum, gel geri, yavaş yavaş, bunu bir de başka açıdan seyredelim, yüz sefer seyrediyon, ancak şayet doğruysa ancak karar verebiliyorsun, sen geç bunları, artık git bu kanallardan, millet rahat rahat tv seyretsin.

7
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

DEF OL GİT SENİ KİM TUTAR

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title