Haberler

    Erman Toroğlu'ndan Karabükspor - Galatasaray Maçının Hakemi Cüneyt Çakır'a Ağır Sözler

    FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 18. haftasında Karabükspor - Galatasaray maçında hakem Cüneyt Çakır'ın ilk yarıda verdiği kararlar büyük tepkilere yol açarken, Erman Toroğlu devre arasında A Spor'da Cüneyt Çakır'ın performansını yorumladı.

    FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 18. haftasında Karabükspor - Galatasaray maçında hakem Cüneyt Çakır'ın ilk yarıda verdiği kararlar büyük tepkilere yol açarken, Erman Toroğlu devre arasında A Spor'da Cüneyt Çakır'ın performansını yorumladı.

    "YASİN'İN GOLÜ SONRA ANLATACAĞIM"

    "Hakemken benzerini yaşadım. Tanu ile yaşamıştım. Maçtan sonra anlatacağım. Teknik olarak da anlatacağım. O pozisyonu sonraya bırakalım ve ben biliyorum. Görüntü ile anlatmamız daha iyi olur. Çok değişik yorumlar olacaktır."

    "ÇİZGİ HAKEM GÖRÜRDÜ AMA ONLAR DA İŞE YARAMIYORDU"

    "Yalnız şunu söyleyeyim, o pozisyonda hakem Yasin'e sorduktan sonra Yasin de hayır dedi ve Cüneyt Çakır ona güvendi. Topu Yasin'e attı. Sorabilir mi? Sorar. Hakem için çok zor pozisyon. Yardımcı hakem görebilir mi? Onun da çok zor. Bunu kim görürdü? Çizgi hakem görürdü ama bizde çizgi hakemler, hakemlikten başka her şeyi yaptığı için kaldırıldı.

    "CÜNEYT ÇAKIR MAHALLE MAÇI GİBİ YÖNETTİ"

    "O olaydan sonra Cüneyt Çakır tam bir mahalle maçı idare eden hakem kafasına girdi. İlk pozisyonu unutamadı. Onu unutmazsan, kafanda vız vız geçer. Gezi de. Bir penaltı. Dağlara, taşlara penaltı değil. Karabüksporlu futbolcular akıllı. Cüneyt'i ezdiler ve Cüneyt de zırt diye çaldı. Bu tarz beyindeki hakemlerle bir yere gidemeyiz. Cin olmadan şeytan çarpmaya çalışıyor. Federasyon sermayesiyle Avrupa'da gidiyor bu tarz hakemler."

    "GALATASARAY BİR HALT OYNAMADI"

    "Galatasaray ilk yarıda çok fazla top oynamadı. Karabükspor daha bir takım görüntüsü verdi. Bir halt oynamıyor Galatasaray. Yasin patlama yaparsa olacak. Bruma topu alıp giderse olacak. Podolski vurursa olacak. Diğer taraf daha bir takım. Karabükspor'da palamut gibi 3 tane oyuncu yok üstelik."

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Erman Toroğlu Cüneyt Çakır Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title