Haberler

Erman Toroğlu: Galatasaray, Mustafa Denizli'yi Getirdi

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun görevine son verilmesi sonrası Erman Toroğlu çok tartışılacak bir iddia ortaya attı. Toroğlu "Fatih Hoca'nın tamamen temizlenmesi için Denizli'nin gelmesi lazımdı. Galatasaray yönetimi Fatih Terim'in tüm kalıntılarını temizlemek için Mustafa Denizli'yi getirdi" dedi.

"OPERASYON YAPILDI"

Toroğlu, "Bir operasyon yapıldı. Yapılıyor. Bence operasyon bitti, büyük bir terslik olmazsa Mustafa Denizli geldi, bitti. Olayın aslı şu: Olay, Fatih Terim'in Galatasaray'la bağlantılarını tamamen koparmak. Bunu da koparabilecek ve yapabilecek bir tane şahıs var o da Mustafa Denizli." dedi.

"TERİM'İN KALINTILARINI TEMİZLEMEK İÇİN DENİZLİ'Yİ GETİRDİLER"

Galatasaray'ın yeni hocasının Mustafa Denizli olduğunun altını çizen Toroğlu, "Bu iş ince hesaplanmış bir iş, bu iş ne zamandır var. Fatih Hoca'nın tamamen temizlenmesi için Denizli'nin gelmesi lazımdı. Galatasaray yönetimi Fatih Terim'in tüm kalıntılarını temizlemek için Mustafa Denizli'yi getirdi. Bence Denizli işi bitti. Mustafa'nın da bence başka şansı kalmadı. Fatih milli takımda çok güçlü şu an. Galatasaray'da başarılı olması lazım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Denizli Erman Toroğlu Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (56)

Quattro:

Vizyonsuz Hamzadan nihayet kurtulduk. . Sıra Dursun Özbek''te. .

6
27
yanıtYanıtla
yusuf:

futbol kalıtelı futbolcularla oynanır ve basarı gelır. burak denen ayakta duramayan sahada ne yaptıgı belli olmayan bır kısıden forvetın olursa sag bekıne 33 luk sabrıden orta sahana 32 bılal den cözum ararsan sonuc husran olur yazıklar olsun sıze hamza hoca yı bu takımdan gönderdınız

22
5
yanıtYanıtla
ahmet:

taraftarın yerinde olsam ilk maçta türübünden hamza sahaya diye bağırarak yönetimi protesto ederim. hamza iiyiydi

19
4
yanıtYanıtla
ultraslan:

Fatih Terimi GS ''den değil Mustafa denizli, JOSE MOURİNHO gelse silemez.

17
4
yanıtYanıtla
bitlisli:

Hamza hocanın federasyondaki akrabası ortaya çıkınca artık maçlara müdahele edemediler, eh geçen sene nasıl şampiyon oldukları ortadaydı. . . o yüzden şutladılar

1
18
yanıtYanıtla
HasanBasan:

Sen neyin kafasını yaşıyon genç??

yanıt1
yanıt0
MURAT de MİR:

dursun özbek bi tarla faresinden farksız değil , o hoca gönderilir mi elinde kadro bile yok kim başarıyı getirecek

16
1
yanıtYanıtla
Bitti GSARAY.:

Rakip olarak sevindim ama efendi adamdı Hamza hoca

14
3
yanıtYanıtla
BAŞKAN:

ben Fenerliyim ama bu Galatasaray ve Fenerbahçenin kendisine yaptiığını kimse yapmıyor. Adam 3 kupa alıyor o adamın en az beş sene kredisi olması lazım ama bura Türkiye yabancıya milyon dolar tazminat öderler kendi evlatlarını aya düşürürler. .

17
0
yanıtYanıtla
Yusuf D.:

ÖZBEK BAŞKANLIĞINI HAMZA HOCAYA BORÇLU, Özbek Hamza Hocayı göndermekle GS camiasına ve taraftara ihanet etmiştir, hatırlayacaksınız geçen yıl başkanlığa aday olduğunda Hamza hocayla devam etmek istediklerini vaad etmişti, bu vaad sayesinde başkan olmuştu, eğer Hamza hocayla çalışmak istemediğini baştan söyleseydi hayatta seçilemezdi, tüm GS camiasını kandırdılar, başkan olana kadarmış vaadi, daha sezonun ilk yarısı bitmeden gönderdiler, benim kitabımda bu GS''ya ihanettir.

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title