Haberler

Erman Toroğlu'dan Aziz Yıldırım'a: Fenerbahçe'ye Sülük Gibi Yapıştınız

Güncelleme:

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, "Beyler yolun sonuna geldiğiniz. Artık F.Bahçe'nin yakasından düşün. Bu gidişe Aykut da çare olamaz, siz de. Ama siz sülük gibi yapıştınız." dedi.

Fotomaç Gazetesi Yazarı Erman Toroğlu, Fenerbahçe-Atiker Konyaspor maçını değerlendirdi. Usta yorumcu, "Başarısızlığa Aykut Kocaman da çare olamaz" derken; Aziz Yıldırım'ın artık görevi bırakması gerektiğini söyledi.

İşte Erman Toroğlu'nun yazısından bölümler:

Dün gece Fenerbahçe-Konyaspor, Fenerbahçe Stadı'nda oynuyor. Fenerbahçe'nin teknik direktörü Advocaat, Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman. Ve başkanı Aziz Yıldırım, "Birisi Aykut birisi Ersun. Ben olduğum sürece bu kapıdan içeri giremez" demiş. Fakat şimdi bakıyorlar ki çıkış yolları kapalı. Çünkü orta oyununu artık kimse yemiyor.

"SÜLÜK GİBİ YAPIŞTINIZ"

Beyler yolun sonuna geldiğiniz. Artık F.Bahçe'nin yakasından düşün. Fener seyircisi artık bunları yemiyor. Fenerbahçe'yi seviyorsanız gidin. Fenerbahçe için gidin, Allah için gidin. Ama gidin. Bu gidişe Aykut da çare olamaz, siz de. Çünkü iflas ettiniz. Bırakınız Fenerbahçe kurumsal olsun. Talipleri var. Ama siz sülük gibi yapıştınız. Siz gitmezseniz talipler gelmek istemiyorlar. Çünkü gelecek, isteyecek adamları karalıyorsunuz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Erman Toroğlu Fenerbahçe Konyaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title